Mandarin Ördeği
Çevrimdışı metin öztürk İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Şub 2015 #2 subhanAllah başlığa bakınca yemek tarifi sandım bir beyaz güvercin bile kalp atışlarımı artırırken bu güzelliğe dokunmak kalbimi yerinden çıkarır.
subhanAllah başlığa bakınca yemek tarifi sandım bir beyaz güvercin bile kalp atışlarımı artırırken bu güzelliğe dokunmak kalbimi yerinden çıkarır.
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Şub 2015 #3 metin öztürk' Alıntı: subhanAllah başlığa bakınca yemek tarifi sandım bir beyaz güvercin bile kalp atışlarımı artırırken bu güzelliğe dokunmak kalbimi yerinden çıkarır. Genişletmek için tıkla ... Yani istahini mi kabartiyor o bakimdan mi heyecanlaniyon guvercin ordek gorunce
metin öztürk' Alıntı: subhanAllah başlığa bakınca yemek tarifi sandım bir beyaz güvercin bile kalp atışlarımı artırırken bu güzelliğe dokunmak kalbimi yerinden çıkarır. Genişletmek için tıkla ... Yani istahini mi kabartiyor o bakimdan mi heyecanlaniyon guvercin ordek gorunce
Çevrimdışı metin öztürk İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Şub 2015 #4 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Yani istahini mi kabartiyor o bakimdan mi heyecanlaniyon guvercin ordek gorunce Genişletmek için tıkla ... yok be akhi başlığa bakınca mandalinalı ördek benzetmesi oluştu sanırım güvercine et gözüyle bakan kedi olsun
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Yani istahini mi kabartiyor o bakimdan mi heyecanlaniyon guvercin ordek gorunce Genişletmek için tıkla ... yok be akhi başlığa bakınca mandalinalı ördek benzetmesi oluştu sanırım güvercine et gözüyle bakan kedi olsun