Dayanamadım, en başından sormayacağım dedim kendime ama dayanamadım. Affola abla.
1- Cennette görmek istediğiniz ilk 5 kişi (Allah azze ve celle ve Rasûlu dışında).
2- Hakkınızda ufacık bir bilgiye sahipsem ve hissiyattan zerre dahi olsun anlıyorsam, sizde hisli birisisiniz. Hisli biri olarak yazmak eminim vazgeçilmezinizdir. Peki bugüne kadar yazmış olduğunuz hissiyatlar içinde en çok beğendiğinizi rica etsem yazar mısınız?
3- Anneniz ve Babanızla aranızdaki sevgiye dair hissiyatlarınızı yazar mısınız ve aranızın nasıl olduğundan biraz bahseder misiniz?
Not: 2 ve 3. Soruyu özel görüyorsanız cevaplamayabilirsiniz.
Estağfirullah kardeşim..
1- Allah azze we celle'yi mezid günü ilk gören kullardan olmak istiyorum ve sonra Rasulullah sallallahu aleyhi we sellem'in sohbetinde bulunmayı. Tabi bunlar şıklara dahil değil di şimdi şıklar
1)...
2-3) İbni Teymiyye rahimehullah ve Ahmed bin Hanbel rahimehullah ile ilmi konularda konuşmak..
4) Şeyh Usame rahimehullah anılarını dinlemek..
5) Hz. Ömer radıyallahu anh'ın o heybetini izlemeyi..
Aslında listem uzun Hz.Aişe(r.a) ile kıskançlığını, Musab bin Umeyr(r.a)'in öğretmenliğini vs. neyse dursam iyi olacak.) Yani o kadar çok ki görüp konuşmak istediklerim. Rabbim bizlere nasip etsin..
2- Ben kendi hiç bir yazımı beğenmiyorum. Bu yüzden bu soruna cevap veremeyeceğim kardeşim..
3- Annem..
Zorlukların içinde zoru Allah azze we celle'nin izni ile başaran kadın..
Bebekliğim, çocukluğum, gençliğim..
Her gece "Allah rahatlık versin kızım" demeden uyumayan, benimle ağlayan benimle gülen insan..
Anne bambaşka..
Babam..
Yıllarca sorumluluğunu bilip dik duruşu ile beni kendine hayran bırakan adam..
Benim sırtım, dikliğim nedeni.
Arkamdaki sessiz kahraman.
Onun için hiç büyümedim farkındayım buna kızsamda..
Ama ben onları Allah için çok seviyorum. Rabbim eksikliklerini göstermesin..
Bir dönem onlarla akide konusunda çok sıkıntı yaşadım. Farklı ailevi konularda da, ama ben onlara asla kötü bir söz dahi etmedim, dua ve sabırla bekledim beni anlamalarını. Şimdi Elhamdülillah o bekleyişin meyvelerini topluyorum. Yeri geldiğinde ikiside dağ gibi arkamda bu bana yeter hamdolsun..