Allah azze ve celle size bu ayın üyesi olmayı nasip ettiği gibi, saliselerinizi, saniyelerinizi, dakikalarınızı, saatlerinizi ve bütün yaşamınızı kendi yolunda geçirmeyi size nasip etsin. Attığınız her bir adımı bu davaya adamanızı, aldığınız her bir nefesi bu dava uğrunda harcamanızı, öğrendiğiniz her bir bilgiyle halis bir niyet ile amel etmenizi size nasip etsin. Elleriniz semaya kalktığında mücahidleri, zulme maruz kalanları, yetimleri, ailenizi, kardeşlerinizi ve İslam-Tr ailesini dualarınızda unutmamayı ve her daim salih dualar etmeyi size nasip etsin. Şüphesiz dünya fanidir, bu fani yaşamda her daim ölümü hatırlamak bir kazançtır. Rabbim sizi ölümü hatırlayan ve kendisine bunu nasihat olarak kabul eden kullarından eylesin. Tebrikler.
Benim tek sorum olacak;
Kardeşinizi yazmış olduğunuz bir mesajla tanıdım. Rabbim ona iman üzere bir yaşam versin. Kendisini çok tanımasamda kendisine karşı bir muhabbet besledim. Rabbim onu sevsin. Okul durumunu merak etmiştim. Şimdi sorma fırsatı bulduğum için sormak istedim. Kardeşimizin okul durumu ne oldu? Ve bu durumun üzerinde kötü(Allah muhafaza) bir etkisi oldu mu? (Soru özel olduğu için cevap vermeyebilirsiniz)