Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Mehmed Alagaş'tan "Müteşabih Müslümanlar" çıktı

Ebu Muhammed ALİ Çevrimdışı

Ebu Muhammed ALİ

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Mehmed Alagaş'tan "Müteşabih Müslümanlar" çıktı

mutesabihmuslumanlar_1373978825.jpg




Kur'an ağırlıklı çalışmalarıyla tanıyıp bildiğimiz Mehmed Alagaş, Haziran ayında Müteşabih Müslümanlar adını verdiği taze kitap çalışmasıyla, yine İnsan Dergisi Yayınları'ndan okurlarına selam verdi.

Küre Medya / Haber Merkezi
Son iki kitap çalışmaları olan Sona Son Kala ve 2012 ve İki Deniz Arası eserlerinin bir anlamda devamı niteliğinde olan bu çalışma, yazarımızın düşünce imbiğinden ayetleri süzerek okurlara ulaştırmasıdır.

Alagaş, diğer eserlerinde de olduğu gibi, Kur'an üzerine, ayetlerin içeriğine doğru yaptığı derin yolculuklardan sıyrılarak düşüncelerini paylaştığı bir eser olan Müteşabih Müslümanlar, şu sıcak yaz günlerinde okurunu serinletici mahiyette duruyor. 31. kitap çalışmasıyla yazarlık yoluna devam eden Mehmed Alagaş'a hayırlı ömürler diliyoruz Rabbimizden.

Fatih PALA
 
mehmed cihad Çevrimdışı

mehmed cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bu adam bunamış ahi. "İki Deniz Arasında" kitabını okudum. Adamın kitabı "ğaybı taşlamak" ve "hadisleri inkar" ve hatta "ilhad" üzerine kurulu. Okuyanlar bilir. Kitabı okuduktan sonra çöpe attım. Verdiğim para ve daha önemlisi kaybettiğim zaman için çok üzüldüm.
 
Üst Ana Sayfa Alt