Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Makale Mehmed Emin Akın Hoca: Rasulullah'ın Ashabına Kâfir Diyenleri Dost Edinen Bütün Yağdanlık ve İslamcılarınızdan Beraatimdir

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Mehmed Emin Akın Hoca:
Rasulullah'ın Ashabına Kâfir Diyenleri Dost Edinen Bütün Yağdanlık ve İslamcılarınızdan Beraatimdir

مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ ۖ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا ۖ سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ۚ ذَٰلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ ۚ وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَىٰ عَلَىٰ سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ ۗ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ مِنْهُم مَّغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا
(Fetih:29)
....

Birisi sahabeye (radiyallahu anhum) kafir diyor, diğeri Hizbullah'ı eleştirdi diye İran'ın Türkiye'deki misyonlarından tehdit ve uyarılar yapılınca bir DİNCİ TV kanalımızda Sahabe sevgisi hakkında kitap yazıp sonra onlara kafir deyip bu küfr üzere ölen İran beslemesi gibi, ölen bir diğeri içinde "bütün ömrünü İslamı en güzel şekilde anlatmaya adadı" gibi vıcık vıcık cehalet ve yağ kokan ağızların bugün ve yarın kime hizmet ettiklerini artık görmemiz lazım.

İslam'ı ve tevhidi gerçek manasıyla bu aldatılmış milyonlarca Müslümanlara götürenler marjinal, vehhabi ve selefi.. Gerçekte ise, Demokrasi uğruna dinini feda edenler bu ülkenin sahte velileri ve din tacirleridir.

Akidelerindeki sapmayı Allah'ın kitabı ve Rasulü'nün (sallallahu aleyhi ve sellem) Sünneti'ne göre açıkladığınız zaman bu ülkedeki en kötü ve aşağılık insan siz oluyorsunuz. Adam mühendis olmuş diye kendisini onun bunun sapık akidesini "tashih" etme hakkını kendisinden görebiliyor.

Utanmaz adamlar, Allah'ın Rasulü'nün (sallallahu aleyhi ve sellem) ashabına kafir diyenleri hangi pahayla över oldunuz? Behey utanmazlar, siz et-Tufeylİî'yide mi hiç dinlemediniz mi?





Bu yağcılar görsün: Ehl-i Sünnet olduğun u iddia eden kezzablar.
Bakın Hizbiniz İsraille savaş gidiyor değil mi?-


Utanmaz adamlar, Beşşar el-Esed denen Nusayrî katil ve mel'un babası, Müslümanları acımadan doğrama ve kadınlarına ve kızlarına tecavüz emrini kimlerden alıyordu?

emri kimlerden alıyor? İslamı sayanlar ve Muhammed'in (sallallahu aleyhi ve sellem) ve ashabının akidesine küfr diyenleri övenler ve onlara yalakalık yapanlar bu ülkede esfeli safilindeyken a'layı illinde gösterilir?
Ya Rabb sen kalplerimiz dinin üzere sabit kıl.

Bunları Türkiye'nin Rasulullah'ın dinini temsil ettiğin söyleyen o efendilere de diyoruz yalancısınız ve dini saptırıyorsunuz. Allah'tan korkun zalimlerden yana olmayın, Rasulullah'ın (sallallahu aleyhi ve sellem) ashabı tekfir edenlerden yana olmayın.




Türkiye'de İslamı en güzel şekilde (!!!) anlatanlar dinleyin Humeynî'nin dahi namazlarında sonra okuduğu rivayet edilen bu küfrî duayı Ebu Bekr ve Ömer'e kafir duyan duayı bilmiyor muydunuz? Siz bu toplumun en echelleri ile nasıl oluyor da utanmadan güven ve merkezi oldunuz?
Siz gerçekten öyle misiniz?

Eğer biraz vicdanınız ve imanınız olsaydı bu laneti Ebu Bekr'e ve Ömer'e (radiyallahu nahuma) layık (!) görenleri kardeş edinmezdiniz!

Ebu Bekr ve Ömer'e kafir ve münafık diyenleri sevenler de onlardandır.
Dinleyin ey sahabeyi - batınlarında- tekfir eden sahtekâr sünniciler..
Bkz: Yorum kısmına
 
Son düzenleme:
Üst Ana Sayfa Alt