Menzil Çay Ocağı Sohbeti (adam Konuşurken Cezbe Geliyor :) )

ebu ukayl Çevrimdışı

ebu ukayl

Üye
İslam-TR Üyesi
Allah akıl fikir versin . Rabbim hidayet nasip etsin.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
dede yi hıçkırık tuttu ellam :D

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
akhiler bu perşembe sofilerin arasına gireceğim delillerimle bana güzel deliller gönderin Allah rızasın için yazık çocukları çevirmek lazım iyi adamlar da bir tane çok iyi bilen bi abileri de gelcekmiş :D ne biliosa artık bir sofi :p ks. ks. şöyle demiş sen velilelere inanmiyor musun :)

Sayfullah at-Turki Çevrimdışı

Sayfullah at-Turki

حَسْبُنَا ٱللَّهُ وَنِعْمَ ٱلْوَكِيل
İslam-TR Üyesi
:kptmya:

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
akhiler bu perşembe sofilerin arasına gireceğim delillerimle bana güzel deliller gönderin Allah rızasın için yazık çocukları çevirmek lazım iyi adamlar da bir tane çok iyi bilen bi abileri de gelcekmiş :D ne biliosa artık bir sofi :p ks. ks. şöyle demiş sen velilelere inanmiyor musun :)
Yanında bir cep telefonu olsun aç bu vıdeoyu izlet onlara. Bu işin sonunda insanın nasıl kafayı yediğini görsünler. Bu yeterince reddiye olur bence.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Şaka maka ne sapık insanlar bunlar yav. Yani insan nasıl başka birini böyle bir dine davet edebilir? Ben bizim buradaki bir Danimarkalıya "işte hak din budur" diye bu vıdeoyu açıp izletsem adam gülmekten geberir gider herhalde.

Abdussamed Seyhani Çevrimdışı

Abdussamed Seyhani

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Şaka maka ne sapık insanlar bunlar yav. Yani insan nasıl başka birini böyle bir dine davet edebilir? Ben bizim buradaki bir Danimarkalıya "işte hak din budur" diye bu vıdeoyu açıp izletsem adam gülmekten geberir gider herhalde.
Aynen kardeşim.. Eğer ben Yabancı biri olsam ve bana İslam bu deseler, Böyle Sofileri yarım akıllıları gösterseler bu ne biçim din der geçerim..

H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
şimdi bu konuşanla yanındaki bir acaip hallere giriyor da diğerleri niye öyle değil? rütbeleri mi yüksek bunların ? :) ne tuhaf birşey yav.acaba bunlar kendi hallerine hiç mi acımıyor,kendilerini nasıl görür ki bunlar ? bu videoyu daha önce nerede bir yerde izlediydim . cin çarpmıştır öyledir de, doktorlar da söylüyor, psikologlar, böyle bazı sofilerde bazı psikolojik hastalıkları gözlemliyorlarmış :) Allah şifa versin saptırmasın ne diyelim.

A Çevrimdışı

ahmet kara

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Dikkatli ol sofilerin arasında bence onlar liderlerine tapiyorlar geçen sofinin birine aczimendiymiş bu arada sizin şeyhleriniz müşrik dedim.Adamdan dayak yiyordum neredeyse.Yaninda bir kaç kişi daha olsa dayağı yiyecektim.Onlarin cogu kuran okumaz haşa hocalarina ilah gibi güvenirler.O acik bir gunaha girse ona bile bir hikmet uydururlar