( Menzil Şeyhi ) Fevzeddin Erol Sapıklığına Ubeydullah Arslan Cevap Veriyor

E Çevrimdışı

eda_parlak

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selamın aleyküm rahmetullah ve berakatühü inşallah sitenizde Allah dostlarına bu denli hakaret etmenizi kınıyorum O Ubeydullah efendi önce kendisi ne düzen versin sonra konuşmalarına dikkat etsin. Önce o şahız ubeydullah bey önce kendisi Allah'a ulaşmayı dilesin sonra bakar süresi 45 ve 46 ayeti kerime gereği yüce rabbimizden mürşidini sorsun. Böyle siteler. Kurup Allah dostlarına hakaret. Etmek ve yandaş toplamak hiç hiç hoş değil

Çay-Şakird Çevrimdışı

Çay-Şakird

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Selamın aleyküm rahmetullah ve berakatühü inşallah sitenizde Allah dostlarına bu denli hakaret etmenizi kınıyorum O Ubeydullah efendi önce kendisi ne düzen versin sonra konuşmalarına dikkat etsin. Önce o şahız ubeydullah bey önce kendisi Allah'a ulaşmayı dilesin sonra bakar süresi 45 ve 46 ayeti kerime gereği yüce rabbimizden mürşidini sorsun. Böyle siteler. Kurup Allah dostlarına hakaret. Etmek ve yandaş toplamak hiç hiç hoş değil
Allah dostu kimdir? Tanımını yapabilir misiniz?

A Çevrimdışı

Ahlul Hadeeth

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Sapıklar sapıklara dadanmış. Sapıklar, sapıkların batıllarını ortaya koymak için gayret ediyor.

Allah hak olan, daveti tağutlar tarafından engellenen, sırtına hapis yükü verilmiş muvahhid toplumu korusun ve davetlerine bereket versin.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Sapıklar sapıklara dadanmış. Sapıklar, sapıkların batıllarını ortaya koymak için gayret ediyor.

Allah hak olan, daveti tağutlar tarafından engellenen, sırtına hapis yükü verilmiş muvahhid toplumu korusun ve davetlerine bereket versin.

Dedigin gibi, birde taguta dadansalar, musriklerin zulmunu anlatsalar gordugum yerde ellerinden operim, ama islerine gelmez, bunlarin imaninda tagut sadece kelime olarak gecer, tek gayretleri tasavvuf, sofi, tarikatlar...

Asil vazife olan, kelime-i tevhidi anlatmaya gelince.......

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı

bunları evrenesoğlu mu öğretti size?

E Çevrimdışı

eda_parlak

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Hamd eder şükrederizki evet kardeşim sizin gibi el yazması kitaptan öğrenmiyoruz can kardeş biz dinimizi Allah'ın öğreticisinden öğreniyoruz hamd eder şükrederizki o sizin bir türlü kabullenemediğiniz HZ MEHDi EFENİMİZ dem öğreniyoruz kardeşim

E Çevrimdışı

eda_parlak

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Evet siz sevgili kardeşlerimiz bir insana iftira atmadan önce o zatı muhteremi çok iyi tanimamız lazım yoksa ubeydullah gibi şahıslar çıkıp bu güzel dinimizi bilmezler sonra böyle sitelere. Girip Allah. Dostlarına hakaret. Ederler önce o zat kendisine baksın sonra tövbe edip önce Allah'a. Ulaşmayı dilesin o neyse yüce Rabb'imiz e emanet olun inşallah

Muaz ibni Cebel Çevrimdışı

Muaz ibni Cebel

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
https://www.islam-tr.org/tasavvuf-n...-sofi-fevzeddin-kuran-okumaya-kalkisirsa.html

eda parlak

Israr ettiğiniz doğrularınıza karşı bu sitede büyük emekler ile reddiyeler verilmişken sizin buraya gelip
..iftira attınız hakaret ettiniz.. demeniz sizi sadece gülünç duruma düşürür.

Varsa gözümüzden kaçmış sahih nas'lar ile mevcut bir deliliniz bizimle paylaşabilirsiniz.

Şirk

Tasavvuf Nedir?

Bu iki linkteki konulardan başlayarak reddiyelerinizi Ayeti Kerime ve Sahih Hadis ışığında bizlere sunabilirsiniz.

Merakla bekliyoruz.

E Çevrimdışı

eda_parlak

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Madem siz bu kadar. Biliyorsunuz. Meden siz anlatmıyorsunuz sonra. Hidayet. Nedir bu kavramıda anlatırsanız sevinirim inşallah

Muaz ibni Cebel

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
İnat ile saplandığınız "inancı" iki kelime ile söküp atamayacağınızı fark ettiğim için
size detaylı anlatımlı linkler verdim.

Zahmet edip okumadıysanız bizi fazla meşgul etmeyiniz.

Diğer sorunuzun cevabını da o konularda bulabilirsiniz.

Muaz ibni Cebel

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
eda parlak sen dinlen az ve mümkünse delilsiz bi daha gelip rahatsız etme

Hakaret içerikli yazıların silinecektir.

M Çevrimdışı

mervanbinmübarek

Üyeliği İptal Edildi
Banned
sa yahu arkadas sanki adamlarda nufus cüzdani varya subhanALLAH.Tevhid bizim icin gecerli olan tek seydir.eda parlak sen ne dyirosun yahu adamlar bana ben onlara tabi oldugumda(ALLAH SWT SÜKÜRLER OLSUNKI BANA DOGRU YOLU GÖSTERDI)bana sakin yanlis yapma abdulbaki seni görür diyorlardi o kadar güclü biri ki müridinin yatakta kac defa döndügünü görür dyiorlardi.bana cezbe hic gelmedi.cezbe gelen kisi sayisi coktu ve daha neler neler.öyle iskembeden atma ile bu din kurulmadi.bir müslüman bir cemaattee oturdugu zaman RAHAMNI anar PEYGAMBERI anar dinin geregini tevhidin geregini yapar.her ortamda seyhim böyle seyhim söyle demez.

TEVHID CIHAD SEHADET Çevrimdışı

TEVHID CIHAD SEHADET

Üyeliği İptal Edildi
Banned
tasavufcular tarikatcilar naksiler rufa-iler kaderiler allahtan degil seyhlerden ya gavs ya medet diyerek olulerden yardim isteyerek saparlar allah c.c hidayet etsin

E Çevrimdışı

eyup

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selamın aleyküm rahmetullah ve berekatühü. Sevgili kardeşlerim yüce Rabb'imiz e sonsuz hamd eder şükrederizki. Bizleri bir zikir sohbetinde. bizleri bir araya getirdiği için ne kadar hamd edsek azdır sevgili kardeşlerim .konumuz Allah. Dostları burada eda kardeşimize katılıyorum o ubeydullah kardeş bu güzel dinimizi çok iyi biliyorsa neden Kuran'da. Farz olduğu halde sizlere hayattayken Allah'a ulaşmanın farz olduğunu ankebut süresi 5 ayeti kerime ve maide süresi 35 ayeti kerime gereği yaşamış olduğumuz hayatta Allah'a ulaşmanın farz olduğunu ve bir cok ayet verebilirim ve mürşidinde keyf süresi 17 ayeti kerime gereğinde mürşid e tabiyetin de farz olduğunu ve. Bakara süresi 45. 46 ayeti kerime gereğinde hacet namazı kılıpta yüce Rabbimizdem sormamızı emrediyor Kuran'da yüce Rabb'imiz. Emrettiği halde neden bunlardan bahsetmiyor neden anlatmıyor çünkü oda gercekleri gizliyor oda bilmiyor ancak siz kardeşlerimizi bu şekilde kandırıyor ve yüce Rabb'imiz bir çok ayetinde yaşamış olduğumuz bu hayattayken ölmeden önce ruhumuzu Rabb'imize. Ulaştırmamızı tam 12 defa farz kılıyor ve Allah'a ulaşmayı dilemediğizi takdirde gideceğimiz yerin cehennem olduğunuzda bilmemiz gerekiyor yunus süresi 7 ve 8 ayeti kerime gereği sevgili kardeşlerim İnşallah. Bizler sizleride çok seviyoruz sizler bizleri sevmesenizde kardeşlerim neden bu öfke bu kin niyetimiz sizleri üzmek veya kalbinizi kırmak değil. Niyetimiz yalnızca yalnızca gercekleri konuşmak ve anlatmak can dostlarım evet bizler İskender Ali mihr Hz lerine bağlıyı çünkü efendimizi hacet namazı kılarak yüce Rabbimizden sorduk gelin hep birlikte tevhidi oluşturalım fıkralara ayrılmayalım sevgili kardeşlerim o zat bu kadar çok biliyorsa bana resul ve nebi kavramını Kur'an ayetleriyle anlatsın ve Hidayet nedir delalet nedir bunlarıda anlatırsa çok sevinirim sevgili kardeşlerim niyetimiz yandaş. Toplamakda değil öyle bir şeye hamdeder şükrederiz İhtiyacımızda yok sevgili kardeşlerim iftira atmadan önce o mübarek zatları çok iyi tanıyın sitenizde biraz dolaştım hep iftira hep karalama kampanyası. O mübarek zatlardan utanmıyorsanız Allah'tan. utanın çünkü onun hesabını Rabb'imize. Vereceksiniz. Can dostlar Şunumda söyliyeyim inşallah hak geldi batıl yok olacak. Güneş balcıkla sulanmaz can dostlar gercekler. Ergec ortaya çıktığı zaman o mübarek zatların yüzüne nasıl bakacaksınız çoğunuzun ismi Ahmet Muhammet Ali vesaire bu isimlerim veballerini omuzlarınızda taşıyammassınız ağır gelir ve kıyamet gününde hesap bile veremezsiniz can dostlar. Allah'a ulaşmayı dilemediniz sürece gideceğiniz yerinde cehennem olduğunu sakın unutmayın yunus süresi 7 ve 8 ayeti kerime gereği can dostlar vaktinizi aldım hakkınızı helal edin canlar. Yüce Rabb'imize emanet olun inşallah

E Çevrimdışı

eyup

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Evet sevgili. Kardeşlerim Hz Mehdi vazifesinin başındadır. İnşallah tam 34 senedir insanlara hidayeti anlatıyor. Sizlerde hacet namazı kılıpta yüce Rabb'imize neden sormuyorsunuz can dostlar birde sizlere tasavvuf nedir diye soru yöneltiyorum cevaplarsanız sevinirim kardeşlerim evet Hz Mehdi efendimiz İSKENDER ALİ MİHR dir sevgili kardeşlerim

E Çevrimdışı

eyup

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Sevgili kardeşlerim sizler tasavvufun ne olduğunu bilseydiniz bu şekilde konuşmazdınız sizler yoksa Allah'a iman ediyoruz deyipte Allah'a. Şirk koş anlardanmısınız yada Allah'ın emrine karşı gelenlerdenmisiniz fark etmiyor ikiside aynı yere çıkıyor. Kardeşlerim

E Çevrimdışı

eyup

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Sizler eğer gercekten dininizi bilseydiniz bu şekilde hareket etmezsiniz sevgili kardeşlerim demekti bizlerin söylediği doğru sizler yalnızca ve yalnızca emmaniye bilgiye sahipsiniz ve faydasız işimden Allah'a sığınırım sizler dininizi kurandan değil el yazması kitaplardan öğreniyorsunuz sizin için üzülüyoruz çünkü hakikatleri elinizin tersiyle itiyor ve hala ısrar ediyorsunuz. Yunus süresi 7 ve 8 ayeti kerime gereği gideceğiniz yerinde cehennem olduğunu sakın unutmayın selef ilik diye bir din yoktur yüce Rabb'imiz. Kurada diyorki okuyun inşallah Rum Süresi 30 ve 31 ayeti. Kerime ve Şura süresindede 13 ayeti kerimedede yüce Rabb'imiz peygamber efendimize. SVS efendimize ne diyor bu kadar çok biliyorsunızya kardeşim size ayet veriyoruz ama hiç okuma gereği bile duymuyorsunuz hala şarlatanlığa ve hakaretler. Devam ediyor kardeşler bana mesaj atmayın ve bişede göndermeyin bu sapık sitede fazla kalamam üyeliğimide silin siz bir şarlatansınız Allah dostlarına hangi yüzle hakaret ediyorsunuz sizler gidin Suriye'nin uşaklığını yapın o pis ağzınıza o mübarek zatları almayın gerçi yazdığımdan bişe anlamış olsaydınız bu şekilde konuşmazsınız sizler birer ajansınız Dediğim gibi bana birdaha mesaj atmayın