( Menzil Şeyhi ) Fevzeddin Erol Sapıklığına Ubeydullah Arslan Cevap Veriyor

İ Çevrimdışı

İbnu'l Harise

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Sizler eğer gercekten dininizi bilseydiniz bu şekilde hareket etmezsiniz sevgili kardeşlerim demekti bizlerin söylediği doğru sizler yalnızca ve yalnızca emmaniye bilgiye sahipsiniz ve faydasız işimden Allah'a sığınırım sizler dininizi kurandan değil el yazması kitaplardan öğreniyorsunuz sizin için üzülüyoruz çünkü hakikatleri elinizin tersiyle itiyor ve hala ısrar ediyorsunuz. Yunus süresi 7 ve 8 ayeti kerime gereği gideceğiniz yerinde cehennem olduğunu sakın unutmayın selef ilik diye bir din yoktur yüce Rabb'imiz. Kurada diyorki okuyun inşallah Rum Süresi 30 ve 31 ayeti. Kerime ve Şura süresindede 13 ayeti kerimedede yüce Rabb'imiz peygamber efendimize. SVS efendimize ne diyor bu kadar çok biliyorsunızya kardeşim size ayet veriyoruz ama hiç okuma gereği bile duymuyorsunuz hala şarlatanlığa ve hakaretler. Devam ediyor kardeşler bana mesaj atmayın ve bişede göndermeyin bu sapık sitede fazla kalamam üyeliğimide silin siz bir şarlatansınız Allah dostlarına hangi yüzle hakaret ediyorsunuz sizler gidin Suriye'nin uşaklığını yapın o pis ağzınıza o mübarek zatları almayın gerçi yazdığımdan bişe anlamış olsaydınız bu şekilde konuşmazsınız sizler birer ajansınız Dediğim gibi bana birdaha mesaj atmayın

Hakkı anlatan doğruyu gerçeği anlatan siteye sapık site dediğine göre sende bir sıkıntı var sapkın insanları çıkıpta Allah Svt dostu olarak anlatmaya kalkma rezilliğine devam etmeden ya defol git ya da sus...Şirk sözleriyle pislikleriyle meşhur insanlar nasıl Allah Svt dostudur...

İ Çevrimdışı

İbnu'l Harise

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Selefiyim hanefiyim şafiiyim hanbeliyim demek doğru olan değil doğrusu müslümanım demektir..

FUSSİLET SURESİ / 3. AYET

Allah'a çağıran, salih amelde bulunan ve: «Gerçekten ben müslümanlardanım» diyenden daha güzel sözlü kimdir?

Şunuda bil selefiler yanlış yolda da değil asıl hak yolda olan selefiler uydurma iş yapmıyor Rasulullah(s.a.s) ve ashabının yolunu izler selefiler...Selefi salihini yoludur yani...Tamamen ilimsiz olduğunu bu saçma sözlerinden belli...

E Çevrimdışı

eyup

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Sevgili Muhammet kardeş sen resul ve nebi kavramını bilmiş olsaydın bu şekilde ulaşaca konuşamazdın yüce Rabb'imiz Kuran'da diyorki. Biz arıya vahyettik o zaman arılarda senin deyimiyle haşa onlarda peygamber. Oluyor bir başka ayette ise meryemede vahyettik diyor ve bir başka ayete ise biz diyor Hz İsa nın havarilerinden vahyettik diyor o zaman onlarda peygamber oluyor sonra peygamber efendimize vahiyi getiren Cebrail'de peygamber oluyor. Ve başka bir ayette ise hac 75 ve Zuhruf 80 de ise diyorki Rabb'imiz biz melek ve cinlerdende. Resul beas ettik diyor sizin deyiminizde onlarda peygamber oluyor Evet İSKENDER ALİ MİHR HZ leri bir Resuldür be HZ MEHDİ. Dir kafirler istemesede Rabb'imiz nurunu HZ MEHDİ. İle tamamlayacak sizler önce resul ve nebi kavramını öğrenin sonra gelin konuşalım. Görünüşe göre daha resul ve nebi kavramını bile bilmiyorsunuz Sevgili ibnu Harise daha yazdığın ayetin anlamını bile bilmiyorsun sonra ahkam kesiyorsun o ayet müslümanlardan bağ sediyor. Senden değil çünkü Müslüman olan bir kişi Allah'a. Şirk koşmaz ve resul ve nebi kavramını Kur'an ayetleriyle konuşur sevgili kardeşim oku yüce Rabb'imiz ahzap 7 ve 40 da ne diyor oku Ali İmran 81 ve duhan süresi 10 dan 14 kadar oku sevgili kardeşim resul ve nebi kavramını anlaya bilirsen oku. Sonra İbrahim 4 ve cuma süresi 2 ve bakara süresi 164 oku okumasınız çünkü gercekler size ağır gelir sen okumuş olsaydın Rum süresi 30 ve 31 ayeti kerîmeyi bu şekilde konuşmazsın kardeş. Biz Kuran'a iman ettiğimiz gibi efendimizede yani HZ Mehdi İskender Ali mihr Hz lerine iman ettik kardeşim bizler sizler. Allah'a ulaşmanın ve mürşidin farz olduğunu ayetlerde ispatladık gerisi size kalmış kardeşim diyorumya kardeşim sizin hocanız daha kulluk vaİfesin anlatamıyor kaldıki size resul ve nebi kavramını öğretsin. Kardeş. Neyse varsa kendisine Kur'an ışığında güvenen. Man ye geri ve bana resul ve nebi kavramını anlatır evet. Bi ilmimizi. Sizin sevmediğiniz canımız kanımız efendimiz Hz Mehdi den aldık ilmimizi sizin gibi el yazması kitaptan değil kardeş neyse. Bizim yandaş toplama gibi bir niyet imiz yok sizin gibi. Hak geldi batıl yok olacak. Kafirler istemesede Rabb'imiz Hz Mehdi. İle nurunu tamam şayacak inşallah

A Çevrimdışı

asrinsirri

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sevgili Muhammet kardeş sen resul ve nebi kavramını bilmiş olsaydın bu şekilde ulaşaca konuşamazdın yüce Rabb'imiz Kuran'da diyorki. Biz arıya vahyettik o zaman arılarda senin deyimiyle haşa onlarda peygamber. Oluyor bir başka ayette ise meryemede vahyettik diyor ve bir başka ayete ise biz diyor Hz İsa nın havarilerinden vahyettik diyor o zaman onlarda peygamber oluyor sonra peygamber efendimize vahiyi getiren Cebrail'de peygamber oluyor. Ve başka bir ayette ise hac 75 ve Zuhruf 80 de ise diyorki Rabb'imiz biz melek ve cinlerdende. Resul beas ettik diyor sizin deyiminizde onlarda peygamber oluyor Evet İSKENDER ALİ MİHR HZ leri bir Resuldür be HZ MEHDİ. Dir kafirler istemesede Rabb'imiz nurunu HZ MEHDİ. İle tamamlayacak sizler önce resul ve nebi kavramını öğrenin sonra gelin konuşalım. Görünüşe göre daha resul ve nebi kavramını bile bilmiyorsunuz Sevgili ibnu Harise daha yazdığın ayetin anlamını bile bilmiyorsun sonra ahkam kesiyorsun o ayet müslümanlardan bağ sediyor. Senden değil çünkü Müslüman olan bir kişi Allah'a. Şirk koşmaz ve resul ve nebi kavramını Kur'an ayetleriyle konuşur sevgili kardeşim oku yüce Rabb'imiz ahzap 7 ve 40 da ne diyor oku Ali İmran 81 ve duhan süresi 10 dan 14 kadar oku sevgili kardeşim resul ve nebi kavramını anlaya bilirsen oku. Sonra İbrahim 4 ve cuma süresi 2 ve bakara süresi 164 oku okumasınız çünkü gercekler size ağır gelir sen okumuş olsaydın Rum süresi 30 ve 31 ayeti kerîmeyi bu şekilde konuşmazsın kardeş. Biz Kuran'a iman ettiğimiz gibi efendimizede yani HZ Mehdi İskender Ali mihr Hz lerine iman ettik kardeşim bizler sizler. Allah'a ulaşmanın ve mürşidin farz olduğunu ayetlerde ispatladık gerisi size kalmış kardeşim diyorumya kardeşim sizin hocanız daha kulluk vaİfesin anlatamıyor kaldıki size resul ve nebi kavramını öğretsin. Kardeş. Neyse varsa kendisine Kur'an ışığında güvenen. Man ye geri ve bana resul ve nebi kavramını anlatır evet. Bi ilmimizi. Sizin sevmediğiniz canımız kanımız efendimiz Hz Mehdi den aldık ilmimizi sizin gibi el yazması kitaptan değil kardeş neyse. Bizim yandaş toplama gibi bir niyet imiz yok sizin gibi. Hak geldi batıl yok olacak. Kafirler istemesede Rabb'imiz Hz Mehdi. İle nurunu tamam şayacak inşallah
Merhaba Eyüp kardeş; Mehdi mi gelmiş ? Peki yanındaki Hz İsa nerede peki ? Ve ayrıca öğrenmek istediğim bir başka şeyde, Mehdi geldiyse yeryüzünde ezilen mazlum insanlar için ne yapmış ? Yazar mısın bunları...

İ Çevrimdışı

İbnu'l Harise

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Resul beas ettik diyor sizin deyiminizde onlarda peygamber oluyor Evet İSKENDER ALİ MİHR HZ leri bir Resuldür be HZ MEHDİ. Dir kafirler istemesede Rabb'imiz nurunu HZ MEHDİ. İle tamamlayacak sizler önce resul ve nebi kavramını öğrenin sonra gelin konuşalım. Görünüşe göre daha resul ve nebi kavramını bile bilmiyorsunuz Biz Kuran'a iman ettiğimiz gibi efendimizede yani HZ Mehdi İskender Ali mihr Hz lerine iman ettik kardeşim bizler sizler. Allah'a ulaşmanın ve mürşidin farz olduğunu ayetlerde ispatladık gerisi size kalmış kardeşim diyorumya kardeşim sizin hocanız daha kulluk vaİfesin anlatamıyor kaldıki size resul ve nebi kavramını öğretsin.

Muhammed, sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası değildir; ancak o, Allah'ın Resulü ve peygamberlerin sonuncusudur. Allah, her şeyi bilendir. AHZAB SURESİ 40. AYET

yazıklar olsun Allah Svt size hidayet etsin etmiyorsa sizin gibleri helak etsin Mihr sapığına nasıl olurda peygamber yada mehdi dersiniz din bu kadar mı kolayınıza geliyor..Kur'an bize Allah Svt ve Rasul'ü(s.a.s) tarafından tek tek açıknamıştır nasıl olurda bu kadar sapkınlığa düşmüşsünüz....Yazık gerçekten yazık....

İ Çevrimdışı

İbnu'l Harise

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ebu Hüreyre'den nakledilen uzun bir hadiste insanların âhirette, kendilerine şefâat etsin diye Hz. Âdem (a.s)dan başlayarak, sırasıyla peygamberlerden şefâat isteyecekleri, ancak hiçbirinin şefâat edememesi üzerine neticede Hz. Muhammed (s.a.s)'e gelip: "Ya Muhammed! Sen Rasûlüllah ve hâtemü'l-enbiyâ'sın. Allah senin gelmiş geçmiş bütün günahlarını affetmiştir. Bize Rabbin huzurunda şefâat eyle..." diyecekler.[1]

Ayrıca Hz. Peygamber (s.a.s) şöyle buyurmuştur;
"Risâlet ve nübüvvet son bulmuştur. Benden sonra ne bir rasûl ne de bir nebî gelmeyecektir."[2]

Bir diğer hadiste Hz. Peygamber (s.a.s) şöyle buyurmuştur:
"Bana özgü olan beş isim vardır. Ben Muhammed’im ve Ahmed’im, ben o mâhî (yok eden, silen)yim ki, Allah benimle küfrü izale edecektir. Ben o hâşirim ki insanlar beni takibederek haşrolunacaktır. Ben akîb (hatemü'l-enbiya)im"[3]

Yine Ebû Hureyre'den, Hz. Peygamber (s.a.s) şöyle buyurmuştur:
"...Ben bütün insanlara gönderildim. peygamberler de benimle son buldu."[4]

"Benim, benden önce gelen peygamberlere nisbetle durumum buna benzer: Bir adam büyük bir bina yaptırıp onu güzelce dayayıp döşedi, fakat bir köşede bir tuğlalık boş yer bıraktı. Ahali binanın etrafında dolaşıyor, güzelliğine hayran kalıyor fakat şunu söylemeden edemiyordu: Niçin bu tuğlanın yeri boş? İşte ben o tuğlayım ve peygamberlerin sonuncusuyum."[5]

[1] Buhârî, Tefsir, sûre 17; Müslim, İman, Hadis no: 327.

[2] Tirmizî, Menâkıb: 8; Dârımî, Mukaddime: 3.

[3] Buhârî, Menâkıb: 17.

[4] Tirmizî, es-Sîre: 5.

[5] Buhârî, Menâkıb: 18; Müslim, Fedail: 32, Ebû Davûd, Fiten: 1; Ahmet Önkal, Şamil İslam Ansiklopedisi: 2/367.

portalkal Çevrimdışı

portalkal

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ey müslüman kardeşlerim siz bununla boşuna tartışmayın,yoldan çıkanı Allah yola döndürmezse,patlasak da çatlasak da yola döndüremeyiz,bu herife vereceğim en iyi cevap hadi ateistler bunu da açıklayın:D

İ Çevrimdışı

İbnu'l Harise

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ey müslüman kardeşlerim siz bununla boşuna tartışmayın,yoldan çıkanı Allah yola döndürmezse,patlasak da çatlasak da yola döndüremeyiz,bu herife vereceğim en iyi cevap hadi ateistler bunu da açıklayın:D

FURKAN / 63
O Rahman (olan Allah)'ın kulları, yeryüzü üzerinde alçak gönüllü olarak yürürler ve cahiller kendilerine muhatap oldukları zaman da «Selam» derler.

selam deyip geçelim....

portalkal Çevrimdışı

portalkal

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
abi bu adam cahil değil,mürted.kendini haşa peygamber ilan eden iskender bilmem neye iman ediyor bu tipler,keşke mücahidlerin,atlarının gezdiği çayırlarda ot olsalardı da,o atlar yiyip,dışladıkdan sonra tekrar ota,çiçeğe böceğe gıda olsalardı daha iyiydi,subhanAllah...

İ Çevrimdışı

İbnu'l Harise

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kur'an'ı yanlış şekilde yorumlayıp ümmeti kandırıyor kendini resul mehdi imam halife ilan ediyor ve pislik yayıyor....Yazık gerçekten buna tabi olanlara....

E Çevrimdışı

eyup

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Sizler ulaşa ahmak ve dini bildiğinizi sanıyorsunuz ama hiç bile bilmiyorsunuz ayet o yazmış olduğunuz ayet numaralarınızda yazında bizde inceleyelim hem dininizi bilmiyor hemde hala Rabb'imize. Şirk koşmaya devam ediyorsunuz evet efendimiz. Hz mehdidir neden hacet namazıkılıpta Rabb'imize sormuyorsunuz gerceklerden korkuyormusunuz sizin şarlatandır hocanız size hacet namazından ve Allah'a ulaşmanın farz olduğunu anlatmıyorum şarlatan kimoluyor Sizin hocanın olmuyormuş yüce Rabb'imiz. Kur anda farz kıldığı halde sizin hocanız gerceklerden bile haberi yok sonra sizin gibi kendini bilmez ulaka insanlar site kurup Allah'ın ismi altında insanlarıkandırıyorsunuz beni silin dedim silmiyorsunu bana mesaj göndermeyin diyorum mesaj gönderiyorsunuz sizin gibi şeytanın dostlarının sitesinde işim olmaz bana mesaj göndermeyin anlaşıldınız şeytanın dostları

Çay-Şakird Çevrimdışı

Çay-Şakird

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
" Allah'a ulaşmanın farz olduğunu"

Allaha ulaşmak farz da Allaha ulaşacam diye Allahtan saptıranlara gitmek de mi farz? Maide 35 ayetini tam anlamıyla anlasaydınız bugün sizleri cihad ederken görmemiz gerekmiyor muydu?

L Çevrimdışı

la illa kelamullah

Üye
İslam-TR Üyesi
" Allah'a ulaşmanın farz olduğunu"

Allaha ulaşmak farz da Allaha ulaşacam diye Allahtan saptıranlara gitmek de mi farz? Maide 35 ayetini tam anlamıyla anlasaydınız bugün sizleri cihad ederken görmemiz gerekmiyor muydu?

Cihad nedir? Sadece kan dökmek midir? Allah yolunda canını dişine takarak, para ve dil dökerek çaba sarf etmek midir?

M Çevrimdışı

Muvahhidah

Üye
İslam-TR Üyesi
Cihad'ın çeşitleri fardır..Allah'a swt ulaşmanın TEK yolu Can ile cihad değildir..

Ama içlerinden en EFDALİ diyebiliriz...

Ayrıca islam'da TOPYEKÜN can ile cihada çıkma yoktur... Bazı ameli kavramları iyi idrak etmek lazım diye düşünüyorum..

Sufizm ehlinin yaptığı gibi ; İSLAM SADECE ZİKR'DEN İBARET sanmaları gibi , bizlerde islamı sadece CAN İLE CİHAD saymamamız lazımdır..

yoksa her ikiside aynı yanlış düşüncedir..