Menzil Şeyhleri Gavs Son Model Arabalarla Nereden Geliyor Bu Değirmenin Suyu

E Çevrimdışı

ebu ûmeyr

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Enayi kurban(lık) lar sağolsun axhi....keriz oğlu kerizler hem ahiretlerini hemde dünyalarını bu üç kağıtçılara kaptırıyorlar...

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Arkadaş, adamları da rahat bırakmıyorsunuz ki... Bu Allah'ın takdiri...

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
  • 1239511_699070323453998_1346692794_n.jpg
  • :D:D

S Çevrimdışı

sabranyanefsi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Burada bir kaç kardeşin sayesinde bilmediğim bir çok şey öğrendim hepinizden ALLAH razı olsun, Evet bende zamanında o yola meyil ettim ve bu yolun yanlış olduğunu gördüm ve tövbe ettim.

Fakat kardeşlerim bu kişilere kafir demek doğrumudur.

ENSAR Çevrimdışı

ENSAR

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
CAVS HANİ DÜNYAYI BİLMEM KAÇ KERE DOLAŞA BİLİYORDU ARABAYA NE HACET CAVSA...

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
bu tarz meselelerle vakit geçirmek de bence meselenin kendisi kadar gereksiz. neden sürekli bu meseleler dönüyor forumda anlamıyorum. batılı sürekli tasvir etmenin anlamı yok.
karışmak gibi olmasın ama. videoya da bakmadım gerçi

!sLaM4eVeR Çevrimiçi

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
kardeş bilip bilmeden video paylaşma paylaşmak için onların bilvanis çiftliği var çok zenginler birede tariaktın üyeleri mütehait mühendis o yüzden

Siz bilerek konustugunuzu mu saniyorsunuz?

Has Adiyamanli yerlileriyle konus bakayim, bu adam ne zaman gelmis, geldiginde kendisine ait mal ne kadadi, simdi ne kadar. Veli göcer bile bunun kadar zengin degil. Her mühendis bu sekilde zengin olsaydi....

Orada nasil bir sömürü oldugunu görmek isteyenler gidip meseleyi yerinde görebilirler.

Tagutun destekledigi ve korudugu seyhler, elbette bunca yaptiginiz, mal mülk ve saltanat bir gün basiniza yikilacak ve o DIN GÜNÜ tüm bunlarin hesabi sizlerden tek tek sorulacaktir.