Mücahidler Uyusturucu Bagimlisi Ve Abd Ajani

Şamil Basayew Çevrimdışı

Şamil Basayew

Sabret nefsim Allah bizimle beraberdir..
İslam-TR Üyesi
Nerede mucahidlerle ilgili bir analiz izlesem televizyonda tagutlarin o les agizlarina doladiklari pis kokan cumleleri; cihadiler abd güdümlü,psikolojileri bozuk,uyusturucu bagimlisi,kandirilmis falan filan. Biri de cikip demiyor ki; 1.dunya savasinda milyonlarca musluman ölmüş muslumanlar sabretmis,cumhuriyet rejimi kurulmuş biz bunların binlerce alimini asmisiz muslumanlar sabretmis, su dunyadaki en buyuk gayeleri ve adeta kalpleri olan seriati kaldirmisiz muslumanlar sabretmis,yetmemis ezanlariyla oynamisiz,yetmemis petrollerini sömürmüsüz,yetmemis karilarina kizlarina tecavuz etmisiz,yetmemis irak vilayetinde 2 milyonunu sehid etmisiz,yetmemis cecenistanda aynisi,yetmemis peygamberlerinin ilk kiblesini isgal edip isyan edenleri sehid etmisiz,tacikistanda yine yuzbinleri öldürmüsüz,yetmemis afganistan da milyonlarca muslumani sehid etmisiz,cezayirde ayni,camilerini bozmusuz,dinlerine fitne sokmusuz,muslumanlarin kendi kanunlariyla yargilanma hakkini ellerinden almisiz,demokrasi istemedikleri halde gozlerine gozlerine demokrasi dinini sokmusuz,dogu turkistanda hamile kadinlarin karinlarini desmisiz ve sayamadigim binlercesi.. Evet tüm bunlari acimasizca yaptilar ve bunca haksizliga ragmen eline silah alan muslumanlara da resmen ajan dediler,hain dediler,psikolijileri bozuk dediler.

Evet bizim psikolijimiz bozuk bir virüs gibi sokaklari kusatan küfürleri,sirkleri görmek bizim en azindan benim gercekten psikolojimi bozuyor.

Mutenakıs Çevrimdışı

Mutenakıs

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Dünya Tağutları yüzsüz olduğu kadar ona tabi olan sürüler de bir o kadar yüzsüz ve ahlaksızlar. Güncel.

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Benim çevre demokrat savunucusu genelde ve ben eskiden şunu duyardım/halen de duyduğum oluyor: Dünyada ne kadar örgüt varsa bütün hepsini Amerika devleti vs. kurmuştur. Dünyada onlardan habersiz bir oluşum kurulamaz

Haşa sanki Allah

Bunda bir etken olarak, hani mahkemede takım elbise kıravatla çıkan kişiye iyi hâl indirimi oluyor ya, resmî hareket etmeyen, şirk düzeninin içinde yer almayan adama da güvenilmiyor. Demokratlar güveni üzerlerinde toplamışlar. Ve gençlerin cihadi hareketlere yönelmesi ihtimalinin önünü kapatma çabası

Bunda şunun da biraz etkili olabileceğini düşünüyorum. Cihad haberleri tv de ve ana akım sosyal medyada verilmiyor. Biliyorsunuz buralar medya olmaktan ziyade propaganda alanlarıdır. Ve genelde Allah düşmanlarının elinde. Çünkü para kazanman için senden dindarlığını çekip alan ya da dinsizlerin önünü açan bir sistem var.

Mesela Amerika'nın Afganistan'dan çekildiği ve Taliban'ın hiç savaşmadan tekrar şehre gelip Abd'den "aldıkları izin ile" başa geçtikleri iddia ediliyor

Bunda ciddi bir cehalet var. Bilgisizlik yani.

Başta Htş hakkında da "savaşmadan ilerliyorlar" algısı vardı (televizyonda bile söylenen) lakin görüntüler telegrama düşünceye kadar sürdü bu algılar.

Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi
Bunları Atatürk yaptırdı Ve geçen fenci Atatürke Kâfir denmesi zoruma gidiyor diyor istiklal marşı okunacagı zaman tualette saklanıyorum ben istiklal marşını okumam Putun önünde durmam desem beni okuldan atarlar

Putun önünde durmamak marşı okumamak için mücadele veriyorum etrafımdaki insanlar bana karşı savaşıyor.istiklal marşı okuyacaksın diye

.okulda öğretmenlerin hepside müşrik.daha kendini düzeltemeyenler beni müslüman yapmaya çalışıyor

bu demokratik sistemde şeriata karşı,Oy kullanmak caizdir diyenler acaba bunu hangi delile dayanarak söylüyorlar

Son düzenleme:
Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi
Türkiye'ye müslüman ülke denmesi zoruma gidiyor alimleri,Müslümanları Türkiye milleti öldürmüş ve her okulda Atatürk putu var,

Şura 21" Yoksa onların, Allah'ın izin vermediği hususlarda kendileri için dinden şerîat koyan ortakları mı var?"

Allahın helal kılmadığı içkiyi. Demokrasi ve tağut helal diyor.Allah müşriklerden akıl nimetini almış Allah istediği müşriğe hidayet eder Allah bunlara hidayet etsin

Son düzenleme:
Geri
Üst Ana Sayfa Alt