Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Multimedya Arama Yardım Konusu - Neşid Ezgi Marş Ilahi Arama Motoru
Amin ecmain kardeşim. Yalnız senin videonun 1:28 den sonra devam eden neşidi inşaAllah şehid bir mücahidin videosu olarak görmüştüm ama şimdi bulamadım inşaAllah bulabilirsem paylaşırım
Ve aleykum selam kardeşim. Aradığın neşidi şarkı haricinde gördüğün bir video veya sohbetteki falanca kısım şeklinde anlat sana zahmet. Aksi takdirde müzikle şarkıyla olursa şahsen yardımcı olamam.. Aradığın şunlardan biri mi acaba;
neşidin veya marşların helal olma sebebi iyiye yönlendiren, cihad konusunda insanı şevke getiren ve Allahı anmaya yaramalarıdır. sadece mırıldanma kuranda geçen "boş sözler"e girebilir yani vakit kaybı, hiç bir faydası olmayan boş gürültü. müzik başlı başına ruhu kirleten bir zehirdir zaten.
Esselamu aleykum
Allah şehadetini kabul etsin, Seyfullah Şişani'nin şu videosunun arka planındaki neşidi uzun bir süredir arıyorum ama bulamadım. Bilen eden bir kardeş var mıdır ?
Esselamu aleykum
Allah şehadetini kabul etsin, Seyfullah Şişani'nin şu videosunun arka planındaki neşidi uzun bir süredir arıyorum ama bulamadım. Bilen eden bir kardeş var mıdır ?
Esselamu aleykum