Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Müslüman Bir Ülkede Mi Yaşıyoruz ? Türban Sorunu

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
konuya ilaveten benzeri videolar eklemenizi rica ederim kardeşlerden...
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
40 senede türbanı serbest bırakırlar bir darbe yaparlar tekrar yasaklanır.türban ile sanki türk halkındaki islamiyet kurtulacakmış gibi sadece bunu gerekçe gösteriyorlar.o sizin yasak olarak şikayet ettiğiniz türban çoğu kafir ülkede serbest.Onlar türbanı serbest bırakmakla müslüman da olmadılar.İlk önce tağutları red etmek gerekir.Tağutu red etmeden iman bile kabul edilmiyor.
 
halid.bin.velid Çevrimdışı

halid.bin.velid

Üyeliği İptal Edildi
Banned
omuzların üstünde taşıdıkları kafa kafan içi boş olunça ilk başta çıkan salak insan mı desem balıkmı desem insan benseyen maymun diyim onlar bundan anlarlar işte omuzların üstündeki kafa bizim sokagın başındaki boş çöp tenekesi gimi abd oyunu diyen salak tarihinie hiç dönüp bakmışmıdır baksada saten bişey anlamaz boş bir kafa boş bir sihniyet demektir
 
ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
kendi dinlerini (dinsizliklerini) bile savunmaktan acizler. ahmak kafalılar...
 
K Çevrimdışı

kelime-i şehadet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
0:10-0:35

Demek istiyor ki, ABD'nin sömürmesine karşıyız çünkü buraları sömürmek bizim hakkımızdır, buraların haracını başkalarına bırakmayız, biz (kemalistler elitistler jakobenler) yeriz. Ki aslında ABD de bahanedir. Her (komünist-sosyalist-şii-alevi-baasçı-laikçi) diktatörlük rejiminin diktatörlüğünü savunmada kullandığı en büyük argümanı, karşıtlarını Batı (kapitalist-emperyalist-Amerikancı) maşası olmakla itham etmektir.

0:47-0:49

Siz İran bile olamazsınız.

0:49-1:02

"Şeytanların kime indiğini size bildireyim mi? Onlar her günahkar iftiracıya iner. Kulak verirler ve çoğu yalancıdır. Ve şairler, onlara da azgınlar uyar. Görmez misin onların her vadide şaşkın şaşkın dolaştıklarını ve yapmadıklarını söyleyegeldiklerini?"

1:22-1:45

Biz de sizi yok ederiz o halde.

1:57-2:19

Put siyasi ve hatta dini bir sembol olmuyor da türban mı siyasi sembol oluyor?

İslam din de, Kemalizm din değil mi? Bu devlet (TC) laik değil miydi?

Hem Kemalist, hem laik olunmaz. Ya kemalist olursun ya da laik.

2:37-2:52

"Bayrak ve put posteri asmak" = Kemalizm dininin dua ritüeli
 
E Çevrimdışı

Ebu'l Bera

Üye
İslam-TR Üyesi
Türban gibi dinsizlerin, aşşağılık batı özentisi gençlerin, İslam'a tamamen zıt, örtü emri ve ayetini tahrif eden örtünün zaten yasak olması ya da olmaması Müslümanları alakadar etmez. Bunu takan kimselerin zaten ne olduğu hareketlerinden, çevrelerinden, erkeklerle takılıp, arkadaşlıklarından, parklarda ve kafelerde yedikleri haltlardan ortada. Birçoğuda başı açık olupta normal giyinen kimselerden daha açık ve daha dikkat çekici. Bu örtü tamamiyle şeytanın örtüsüdür.

Müslümanları alakadar edende zaten çarşaf ve peçedir. Müslüman kadınlarda evlerinde oturduklarından ötürü şu anlık tağutların böyle bir dayatması yok. Yarın öbür kü gün Fransa ve diğer ülkeler gibi yasaklanırsa, işte bizler o zaman, kafirlerin ve giyinik çıplakların örtüsü türban için ortalığa dökülüp, kadın*erkek karışık hayasızca slogan atanların samimiyetini göreceğiz. Bakalım o zaman bu örtü mücahidlerini görecek miyiz meydanlarda.
 
Üst Ana Sayfa Alt