Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Müslüman Hastag'ı Başlatıyorum Sosyal Medyada Sizde Katılın.

Uyguladın mı ?

  • Evet

    Kullanılan: 1 25.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 3 75.0%

  • Kullanılan toplam oy
    4
KavaFiL Çevrimdışı

KavaFiL

Bir kişiyi kurtarmak için çabalayınız..
İslam-TR Üyesi
esselamu aleykum

Bir Hastag Başlatıyorum. kardeşlik sözleşmesi hakkında. Hastag'ımız #Müslüman << kelimesidir. Bazı paylaşımlar yapacağım nasipse bir #Müslüman ..... başlığı altında kısa öz veya uzun şekilde bir yazı olacak sizde sosyal hesaplarınızda okuduktan sonra lütfen paylaşın...

Not: Ödülünü rabbinden bekle !


1. hastagımızı ilk mesajımızda yazıyorum diğerlerini yorum yorum yazacağım inşaALLAH. siz değerli kullanıcılar yorum yapmadan takip ediniz konuyu.. Hepinizden rabbim razı olsun...

#Müslüman, İtaatkârdır.
Öyleyse, itaat kime gerekir yada kimlere edilmelidir?
İtaat kim layıksa öncelikle ona itaat etme, kime boyun eğmek gerekiyorsa ona boyun eğmek ve kimin emrini yerine getirmek lüzumluysa onun emrini yerine getirmek icap etmektedir.
Buna göre, kendisine itaat edilmesi gereken en büyük otorite, şüphesiz ki âlemlerin rabbi olan ALLAH azze ve celle'dir.O'na itaat, her itaatten önce gelir, O'nun buyruğu tüm buyruklarıdan üstündür.Kendisinden başkasına itaat,ancak O'nun izniyle ve müsaade ettiği ölçülerde geçerlidir.

Kopyala Paylaş.. !
 
Üst Ana Sayfa Alt