Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Müslüman Kardeşler : Bu yola başkoyduk

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Mısır’ın yarı resmi gazetesi El Ahram’a yaptığı açıklamada siyonist rejimle müzakereler yaparak, BM koridorlarında dolaşarak hiçbir yere varılamaz” diyen Üstad Bedii “siyonistlerin anlayacağı tek dil güçtür ve İCihad tek yoldur. Kudüs ancak cihad, fedakarlık ve direniş yoluyla savnulur” sözüyle, Müslüman Kardeşler’in siyonist düşman karşısında duruşunu özetledi.

Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik gerçekleştirdikleri son saldırılara dikkat çeken Üstad Bedii, Yahudilerin “ibadet”adı altında Mescid-i Aksa’ya girmesine fırsat verilmemesini, aksi takdirde, Mescid-i Aksa’nın yıkılma planlarının gerçekleşeceği uyarısında bulundu.

Birleşmiş Milletler'in kulisleri ve müzakerelerle kutsalların geri alınamayacağını, Yahudilerin kan akıtmaya son vermeyeceğini belirten Bedii, "Siyonizm güç kullanmaktan başka bir yöntem bilmez" dedi.

Yahudilerin Mescid-i Aksa’ya yönelik gerçekleştirdikleri son saldırılara dikkat çeken Bedii, Yahudilerin “ibadet”adı altında Mescid-i Aksa’ya girmesine fırsat verilmemesini, aksi takdirde, Mescid-i Aksa’nın yıkılma planlarının gerçekleşeceği uyarısında bulundu.

Bütün dünya Müslümanlarının Kudüs ve Filistin adına bir araya gelmeleri gerektiğini vurgulayan Üstad Bedii, Siyonistlerin tarih boyu gerçekleştirdikleri azgınlığa dikkat çekerek “Yahudiler yeryüzünde sulta kurdular, fesadı yaydılar, müminlerin kanlarını döktüler, mukaddes yerlerin hürmetini çiğnediler. Ama bir gün gelecek ki, bizim direniş yolunda cihad bayrağını dalgalandırarak sefere çıktığımızı çıktığımızı ve bu zorbalığa son verdiğimizi görecekler” diyerek İslam Ümmetinin Kudüs yürüyüşünün zaferle sonuçlanacağını vurguladı.

2010 yılında Müslüman Kardeşler Hareketi’nin genel mürşidliğine seçilen üstad Muhammed Bedii, uzun yıllar Mısır rejimi zindanlarında kalmış, Şehid Seyyid Kutub ile aynı cezaevi koğuşunu paylaşmıştı.
 
Lalekai Çevrimdışı

Lalekai

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Demokrasi Kulu İhvanı muşrikin nasılda demokrasiye baş koyuyor,yazıklar olsun size ve sizin Allah'tan başka taptıklarınıza
 
HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
* Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem, utangaç kardeşine bu huyunu terketmesini söyleyen Medine’li bir müslümanın yanından geçerken ona: “Onu kendi haline bırak; zira hayâ imandandır” buyurdu Buhârî, Îmân 16, Edeb 77; Müslim, Îmân 57–59 Ayrıca bk Tirmizî, Îmân 7; Nesâî, Îmân 27; İbni Mâce, Mukaddime 9, Zühd 17
 
celaluddevle Çevrimdışı

celaluddevle

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
yok bu sefer naklettiğin hadis konuya yeterince uygun olmadı. google'a hakaretle ilgili hadis filan diye yazıp aratırsan daha güzel bi hadis nakledersin belki !
 
HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
hayasızlığa cevaben verilmiş hadisi BEĞENEMEDİN mi ?
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
anladık hamas,müslüman kardeşlerin üzerine toz kondurmamak için büyük bir savaş veriyorsun ama,savunduğun kişilerin gidişatı pek güzel görünmüyor,en azından gidişatı beğenmediğini ama bekleyelim de görelim demeni bekliyoruz.Yoksa eşin de olsa,oğlun da olsa,Allaha ve rasulüne karşı icaraatlarıyla ve fiilleriyle savaş açanlara bir sevgi beslemenin doğru olmadığını sen de biliyorsun.Körü körüne kimseyi bence savunma.Bu yüzden sitede kırgınlıklara yol açmamalıyız.
 
Kadirbillah Çevrimdışı

Kadirbillah

Üyeliği İptal Edildi
Banned
İşte, verdikleri sözlerini bozmaları sebebiyledir ki onları lânetledik, kalplerini de kaskatı kıldık. Kelimeleri yerlerinden oynatarak tahrif ediyorlar. Akıllarından çıkarmamaları istenen şeylerden önemli bir kısmını da unuttular. (Ey Muhammed!) İçlerinden pek azı hariç, onların daima bir hainliğini görüyorsun. Yine de sen onları affet ve aldırış etme. Çünkü Allah, iyilik yapanları sever.
 
Üst Ana Sayfa Alt