İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski rapçi Deso Dogg müslüman ismiyle Ebu Malik, müzik dinlemenin hükmünü anlatıyor. (Not: altyazılı çevirisi için sağ alt köşedeki ''cc'' butonun basın!)
dün sultanahmet beyazıt civarlarında iftar sonrası gezdim biraz köşe başı fasıl, gurublar şölen yapıyorlar... yani akhiler Ramazan karnavalla dönmüş yakında rio karnavalı için birezilyaya giden turistler Ramadan karnavalı için ramadan ayında ist. e gelirlerse şaşırmayın...sokakları zaten hiç sormayın et pazarı gibi
bu arada bu mehteri dinlemekde farklı insanda hiçbirşekilde şehevi bir duygu uyandırmıyor.. kullanılan çalgularda telli çalgular değil... helaldir yada haramdır diye bir yorum yapmıyorum zaten hep mehteran dinlemiyorum