...Taassub kelimesini sen mi kullanıyorsun?
Bir kere cümlene "Ben TARAFSIZ bir MÜSLÜMAN olarak olayları izliyomru." diyerek başlaman bile sırf içindeki IŞİD ciliği kamufle çabasıdır...
Suphan Allah ! Bu ne iftiradır.
Burada kasd edilen Siz kendi dünyanızda Nusracı takılıyorsunuz, Takva kendi dünyasında Işidcı takılıyor. Olay bundan ibarettir. Sizin mantığınıza göre ya El Kaideli olacaksın ya da yok olacaksın...
Ne El Kaideye ne de Işide biat etmişliğim yoktur.
... Burda zaten tarafsız ayağına yatıp durmadan IŞİD güzellemeleri yapanlar, aklayıp paklayanlar zihin bulanıklığının sebebidirler...
Hayır Benim Zihnim hiçbir zaman Bulanık olmadı Elhamdülillah. Kendimi bildim bileli Tüm Tağutları rededdetmekteyim.
Ancak dediğim gibi siz Grupçuluk yaptığınız (Işidin de bir kısmının yaptığı gibi) için insanların sadece sizin haberlerinize itibar etmesini istiyorsunuz.
...Eğer ki ilkokul 2. sınıftan sonra eline hiç bir şey alıp okumamış biri değilsen, yukarda benim yazdığım cümleyi bu şekilde anlayıp yorumlaman için geriye bir tek neden kalıyor ki o da içindeki "IŞİD taassubudur"...
Bu Lanet olası Tc nin eğitim sisteminden geçmiş bir bireyim. Ve hiçbir şekilde ne ilmi ne de fenni görmüyorum bunların eğitim sistemlerini. Ancak Allahualem bunların eğitim sistemlerinde sizden daha fazla bulunmuş biriyim..
...Bir müslüman kalkıp IŞİD ve diğer Mücahidler arasında tarafsızım diyiyorsa hiç kusura bakmasın ama zalimin zulmüne ses çıkarmadığı ve mazlumun hakkını savunmadığı için zalimin taraftarıdır. Madem çok tarafsızsın ve adilsin, o halde koskoca bir cihadi hareketin liderini "İbrahimin dininden çıkmakla" itham eden bir örgüt hakkında kem kümler dışında ne tepkin oldu? ...
Tamam o zaman sizin mantığınız ile hareket edelim.
EL KADİE NE ZAMAN TÜRKİYE TAĞUTUNA bir kelime etmiştir???
...Aslında diyecek okadar çok şey var ki, ama hakikaten bu kafadaki insanlara zerre kadar tesir etmeyeceğini bildiğim için gerek duymuyorum. Demek IŞİD problemli değil, sen gibi ortada durur gibi yapıp kıvrak ışidcilik yapanlar değil ama ben gibi açıkça fikrini ortaya koyanlar problemli, taassubçu ve adaletsiz öyle mi?
...
Allah Tüm Müslümanları Sizin kafanızdan Muhafaza etsin. IŞİD bu gün var yarın Allahualem Işidin başına bir musibet gelse Bir Müslümanı ne ile itham edeceksin çok merak ediyorum doğrusu.
IŞİD de Belki NUSRA DAN daha çok problem vardır. BUNUN AKSİNİ İDDİA EDEN Mİ VAR?
UTANMADAN İNSANLARI ETİKETLEMEK İÇİN (ADETA TÜRKİYEDEKİ GELENEK DİNİNE MENSUP İNSANLAR GİBİ) CIMBIZLA KELİMELERİ ÇEKİYORSUNUZ.
Ben şimdiye kadar sana karşı herhangi bir laf söylemişliğim yoktu. Ancak Allah şahidimdir Üye olduğun günden beri her mesajını takip etmekteyim ancak daha fazla dayanamadım...
...Allah "adalet" gibi hayati bir değeri sizin gibi kantarının topuzu kopmuş fanatik hikmetsizlerin eline bırakmasın. Yoksa ümmetin küfre karşı savaşan evlatlarını koyun boğazlar gibi boğazlayanları sırf bir devrimin parçası oldukları için pohpohlandıklarında hemen baş göz üstüne etmeyenleri adaletsizlikle suçlarsınız...
"
Kantarın topuzu kopmuş fanatik" vay be Allah bu cümlenin hesabını Ahirette senden sorsun...
Yakın çevremizden daha 45 dk. önce koyun boğazlar gibi İnsanları boğazlamanın (caiz olsa bile) medyaya sunmanın İslam Ümmetine bakışı nasıl etkilediğini konuşuyorduk.
Ama siz yaftalacak adam aradığınız için Bizi hemen "cahil, bilgisiz, kitap kelam bilmeyen, Arapçanın A sından bi haber vs...." etiketleri ile yaftaladığınız için oturup iki kelime edilmiyor.
Bu forumda Nusra'nın bir çok haberini (en az 500 haber) paylaşan birini dahi Işid ci diye lanse ediyorsan El insaf demekten başka bir şey kalmıyor insana...
İSLAMFOREVER'IN olaylara bakışına gerçekten hayret ediyorum. 2008 den beri foreverın da bir şekilde takipçisiyim, bazı yerlerde çok güzel tesbitleri olmak ile beraber kimi yerlerde de çok absürd yorumlar kicklemeler, banlamalar vs. yapmaktadır.
Şimdi gelip de buraya ahkam kesecektir.
Ve olayı NEFSİ leştirecektir. İşte böyle bir şey oluşmaması için yorumlarımı çok fazla yapmamaya çalışyordum. Ancak Ban gibi sanal bir olaydan korkmuyoruz, yazı okuyanlara aşılanan fikirlerden ve her muhalif fikre özellikle HARİCİ damgası vurmak için bekleyen bir kadro var Allah ıslah etsin...