Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Nasıl Zayıflanır?

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
1 - Bir şey yediğiniz sırada eğer sizi kimse görmüyorsa, o yediğiniz şeyin
kalorisi sayılmaz.

2 - Bir çukolatanın yanında bir bardak soda içiyorsunuz... yine karlısınız,
çünkü çukolatadaki kaloriler soda tarafından tamamen elimine edilir.

3 - Biriyle birlikte yemek yiyorsanız, eğer siz ondan az yemişseniz sizin
kaloriler ona yazılacağından siz hiç kalori almış sayılmazsınız.

4 - Sıcak içeceklerden cappucino, kakao ve çikolata gibi yiyeceklerde bulunan kafein bu yiyeceklerdeki kaloriyi tamamen yok eder.

5 - Popcorn, Alaska, Frigo gibi "sinema" bağlantılı yiyecekler de kaloriden
sayılmaz, çünkü bunlar eğlence dünyasının parçasıdırlar, vücut depomuzun değil.

6 - Kurabiye, bisküvi, kek türü yiyecekleri ne kadar çok parçalara bölerek
yerseniz kalorileri giderek bir o nispette azalır.

7 - Çatal bıçakların üzerinde kalmış olup da yaladıklarınız asla kaloriden
sayılmaz ( Örnek: sandviç hazırlarken bıçağı daldırdığınız fıstık ezmesi,
veya krepin üzerine yayacağınız çikolata sosu )

8 - Aynı renkten yiyecekler bir arada alınırsa, daha düşük kalorili olanın
miktarında kalori alınmış olur. (Örnek: Ispanak ve fıstık, mantar ve
beyaz çikolata).. ah bu arada tabii ki çikolata dünya çapında bir renktir
ve diğer bütün renklerle uyum sağlayabilmektedir...

9 - Donmuş yiyeceklerin hiç birinde hiç kalori yoktur, çünkü kalorinin ısıyla
ilgili olduğunu herkes bilir, ve bunlar soğukta asla barınamazlar.
Dondurmalar bu durumun en iyi örneğidir.
Ve ..... son olarak zayıflamada en etkili çare: Siz asıl etrafınızdakileri
şişmanlatmaya bakın, ya da arkadaşlarınızı sizden daha kilolu olanlardan seçin, böylece mutlaka olduğunuzdan daha zayıf görüneceksiniz ...

K Çevrimdışı

karamele

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
YAZILARINIZ ÇOK ĞÜZEL HERALDE SİZ BU BİLĞİLERE UYUYORSUNUZ O HALDE ÇOK ZAYIFSINIZ

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
yok ya zayıf değilim tam olarak.şişman da değil. ama biraz fazlalıklar var :):):)

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
karamele ' Alıntı:
YAZILARINIZ ÇOK ĞÜZEL HERALDE SİZ BU BİLĞİLERE UYUYORSUNUZ O HALDE ÇOK ZAYIFSINIZ
ayrıca yıllardır aynı evde kalıyoz bilmiyon mu zayıfmıyım şişman mıyım ::

Esra87 Çevrimdışı

Esra87

Üye
İslam-TR Üyesi
Ve ..... son olarak zayıflamada en etkili çare: Siz asıl etrafınızdakileri
şişmanlatmaya bakın, ya da arkadaşlarınızı sizden daha kilolu olanlardan seçin, böylece mutlaka olduğunuzdan daha zayıf görüneceksiniz ...

iyi bir fikir :D :D :D

nergiss Çevrimdışı

nergiss

Üye
İslam-TR Üyesi
gün gelir ben de şişman olabilirsem ( en büyük hayallerimdendir:) ) bu teknikleri kullanıcam ;)

T Çevrimdışı

tewhid-el-hak

Üye
İslam-TR Üyesi
abi zayıflamak için en iyisi bu mubarek ayda 2 aat gunesın altında bı yuruyun bakın goreceksınız nası zayıflanıyor

abi bence sismanlamay denemeyıin ba ben zayıftım ne kadar yemek yesem sismanlamıyordum simdı biraz sismanladım ama zayfılıgımdaki rahatlık yok zayıf olmak çok rahattır aktıf olma yonunden yururken hemde gunes vurdumu fazla agırlık dusmez bence kardeslerimiz zayıflamaya ugrasmaalı inş'Allah dediğim gibi 2 saat belki 1 buçuk saat bile yete biraz yokuslardada uruyun Allah'ın izniyle zayıflarsınız

sarkgunesi Çevrimdışı

sarkgunesi

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Kim şişmanlamak istiyor ya.. :)) Acayip dikkatimi çekti. Ben 17 yaşındayım 98 kilo idim..Bi nefis mücadelesi ile ekmeği kestim..85 kilo ya düştüm elhamdulillâh.5 kilo daha fazlam var. Allah için Rasulullâh'ın hadisi de var bu konuda.Tam aklımda değil "
Ümmetimin göbek bağlamasından korkuyorum" böyle bi hadisti sanırım.Şişmanlık çok kötü bir şey.Aman Dikkat!!

laylay Çevrimdışı

laylay

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
arkadaşımla şişmanlamak üzerine konuşuyorduk forumu yeniledim bo konu çıktı ....ne kadar enteresan..

E Çevrimdışı

Ebu Katade

Misafir
Kim şişmanlamak istiyor ya.. :)) Acayip dikkatimi çekti. Ben 17 yaşındayım 98 kilo idim..Bi nefis mücadelesi ile ekmeği kestim..85 kilo ya düştüm elhamdulillâh.5 kilo daha fazlam var. Allah için Rasulullâh'ın hadisi de var bu konuda.Tam aklımda değil "
Ümmetimin göbek bağlamasından korkuyorum" böyle bi hadisti sanırım.Şişmanlık çok kötü bir şey.Aman Dikkat!!
ben ben ben:D:D