Şehadet81 ' Alıntı:ya delii sen bizim oranın nesi meşhur bilir misin?Benim aklıma sakat adamlardan başka bişey gelmiyor.Onlar haricinde bir şey olsun :cihad
Yesevi ' Alıntı:Samsun.Pidesi meşhurdur.
Çok açıklayıcı olmuş sağol.Yemyeşil dağları,Şelaleyi ,kaplıcayı ve gölü unutmuşsun hoca.Hepsini bir arada barındıran kaç memletet var?birde imam hatiplileri tabii :ahaboleoldumdeli ' Alıntı:Şehadet81 ' Alıntı:ya delii sen bizim oranın nesi meşhur bilir misin?Benim aklıma sakat adamlardan başka bişey gelmiyor.Onlar haricinde bir şey olsun :cihad
gördüğüm kadarıyla her türlü meyva ve sebzesi meşhur... birde imamhatiplisi tabi :melek
Şehadet81 ' Alıntı:Çok açıklayıcı olmuş sağol.Yemyeşil dağları,Şelaleyi ,kaplıcayı ve gölü unutmuşsun hoca.Hepsini bir arada barındıran kaç memletet var?birde imam hatiplileri tabii :ahaboleoldumdeli ' Alıntı:Şehadet81 ' Alıntı:ya delii sen bizim oranın nesi meşhur bilir misin?Benim aklıma sakat adamlardan başka bişey gelmiyor.Onlar haricinde bir şey olsun :cihad
gördüğüm kadarıyla her türlü meyva ve sebzesi meşhur... birde imamhatiplisi tabi :melek
raba_84 ' Alıntı:ÖZDİLEK HAVLUSU VEDE BIÇAĞI :cemaat