buyrun melih gökçek'e beraber sayalım ama ankara'ya laf yokmetropol olduğuna inanası gelmiyo insanın ama olsun.ankara başka...bugun acaip sinirliyim yaw. bu ankaraya daaaa melih abiye deeeeee ................................
yaw başkentte mi yaşıyoz köydemi belli değil yaw. ne dandik bi memlekettir burası yaaaaw.............
fıskiye,park bahçe belediyesi falan...az buçuk tahmin edebiliyorum neresinden söz ettiğiniziyazın biz su kesintileri yüzünden ölmeyi hayal ediyoken o sular hala fışkırıyodu.güya dönüşümlüymüş o sular.neyse seversiniz inşallah...iett de ayakta beklemeyi insan özler miydi ?? aha da özledim.
ulaşımdan başkada söleyecek hiç bişey yok ankarada.
su bile kartla. zırt pırt bitiyo. saçmalığın daniskası. devletten ilk başta hizmet alırsın sonra ödersin. dünya da tek ankarada ilk parasını verip sonra hizmeti kullanıyorsun. gazı söylemiyorum da. dağ taş zaten. park bahçe belediyesi. her yere bi fıskiye. bilinç altlarında su olduğu için her yerden su fışkırtmışlar. olmayınca ne yapacak neyse hayırlısı
keçiören diyosan değilimfıskiye,park bahçe belediyesi falan...az buçuk tahmin edebiliyorum neresinden söz ettiğiniziyazın biz su kesintileri yüzünden ölmeyi hayal ediyoken o sular hala fışkırıyodu.güya dönüşümlüymüş o sular.neyse seversiniz inşallah...
bak orası da en sevdiğim yer memleket çekiyo mu ne :hoşgeldinvatanım ahiret cennet mi cehhenmi bilenmez dünyada misafirim orduluyum fatihin şehrindeyim inş