neşid sitesi

alparslan26 Çevrimdışı

alparslan26

Euzu Billahi Mineşşeytanirracim
İslam-TR Üyesi
Kardeşim selamın aleyküm öncelikle; Ama sitenizde IŞİD neşidleri var, ve onu çağrıştıranlarda var. Bilmiyorsanız kaldırabilirsiniz.

alparslan26 Çevrimdışı

alparslan26

Euzu Billahi Mineşşeytanirracim
İslam-TR Üyesi
Bu şarkılar kardeşim, daha dikkatli ol İnşallah.

Ekli dosyalar

• 4123.png
    4123.png
    3.1 KB · Görüntüleme: 200
  • 4124.png
    4124.png
    1.3 KB · Görüntüleme: 198
Mustafa19 Çevrimdışı

Mustafa19

الله أكبر
İslam-TR Üyesi
Brigade 103 neşidi ve Ghadab Ghadab neşidi Yemen'de faaliyet gösteren Arap Yarımadası El Kaide'sinin neşidlerindendi. Ve yanlış hatırlamıyorsam münşidi Musab Al Adani kardeşimizdi. Bu bilgileri neşidteki husilere karşı cihad çağrışından anlayabiliriz.

AlMersini Çevrimdışı

AlMersini

Sahel'de Güneş Doğuyor...
İslam-TR Üyesi
Esselamu Aleykum ve Rahmetullah ve Berakatuh

Hocam neşidlerin münşidi, IŞİD davasında sabitken saflarında yer almış Musab El Adani idi.

Devlet el İslami'nin ismindeki 'Devlet'in eksik olduğunu fark edince Yemen'e göç etti, AQAP'a katıldı. Yemen'de münşid kardeşleri ile IŞİD'in halka karşı zalim yönetimini eleştiren 'Devlet El Sufaha'(Aptalların Devleti) adlı bir neşidi de vardır. (Onu da paylaşacağım birazdan
inşallah.)

Sonrasında bu reddiyeden sonra IŞİD tarafından şehid edildiğine dair rivayetler olmakla birlikte Kafirun'un uçak saldırısında şehit olmuş olabileceği de rivayet edilmektedir.

Mekanı Cennet olsun.

İmam Ebu Hanif Çevrimdışı

İmam Ebu Hanif

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Esselamu Aleykum ve Rahmetullah ve Berakatuh

Hocam neşidlerin münşidi, IŞİD davasında sabitken saflarında yer almış Musab El Adani idi.

Devlet el İslami'nin ismindeki 'Devlet'in eksik olduğunu fark edince Yemen'e göç etti, AQAP'a katıldı. Yemen'de münşid kardeşleri ile IŞİD'in halka karşı zalim yönetimini eleştiren 'Devlet El Sufaha'(Aptalların Devleti) adlı bir neşidi de vardır. (Onu da paylaşacağım birazdan
inşallah.)

Sonrasında bu reddiyeden sonra IŞİD tarafından şehid edildiğine dair rivayetler olmakla birlikte Kafirun'un uçak saldırısında şehit olmuş olabileceği de rivayet edilmektedir.

Mekanı Cennet olsun.
Sehid olan ebu yusuf vakari diye biliyorum ve o neşidde 3 munsid var diye biliyorum ben

AlMersini Çevrimdışı

AlMersini

Sahel'de Güneş Doğuyor...
İslam-TR Üyesi
Sehid olan ebu yusuf vakari diye biliyorum ve o neşidde 3 munsid var diye biliyorum ben.

Musab El Adani'nin şehid olduğuna eminim ama diğer 2 münşid hakkında pek bilgim yok hocam. Olabilir, Yemen Cephesi birçok değerli muvahhidi kaybettiğimiz bir cephe oldu.