Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Nusret Cephesi Hashtagine Destek

TekDinİslam Çevrimdışı

TekDinİslam

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Mübarek Tayyip ! ve Mübarek Davudoğlu ! rengini belli etti...

Benim merak ettiğim hem AKP li olup (ya da demokrat mhp=saadet=hüda vs.), hem de nusra yı destekleyenlerin tavrı ???

Acaba hakikaten Nusra için İktidara cephe mi alacaklar yoksa iki gün sonra dönüp "Evet Nusra da haddini aşmıştı", "Bunlar zaten hep ingliz ajanı", " Kafa kesmek dinimizin neresinde var" nidaları mı atacaklar???

2. merak ettiğim Suriye de Nusra destekli haber yapan sitelerin uzun vade de nasıl bir tepki vereceği ???
3. merak ettiğim İktidar bu TERÖR örgütü ilan etmesi ile beraber yine MÜSLÜMANLARA cadı avı başlatıp başlatmayacağı ???

(Dipnot:3.maddeye; gerçi İktidarın 1 milyon mülteci ile başı hakikaten belada, bu bela bitmeden Müslümanlara bulaşacağını çok sanmıyorum)

"Hani kâfirler seni tutuklamak veya öldürmek, ya da (Mekke’den) çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kuruyorlar. Allah da tuzak kuruyordu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır." (Enfal 30)

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Mübarek Tayyip ! ve Mübarek Davudoğlu ! rengini belli etti...

Benim merak ettiğim hem AKP li olup (ya da demokrat mhp=saadet=hüda vs.), hem de nusra yı destekleyenlerin tavrı ???

Acaba hakikaten Nusra için İktidara cephe mi alacaklar yoksa iki gün sonra dönüp "Evet Nusra da haddini aşmıştı", "Bunlar zaten hep ingliz ajanı", " Kafa kesmek dinimizin neresinde var" nidaları mı atacaklar???

2. merak ettiğim Suriye de Nusra destekli haber yapan sitelerin uzun vade de nasıl bir tepki vereceği ???
3. merak ettiğim İktidar bu TERÖR örgütü ilan etmesi ile beraber yine MÜSLÜMANLARA cadı avı başlatıp başlatmayacağı ???

(Dipnot:3.maddeye; gerçi İktidarın 1 milyon mülteci ile başı hakikaten belada, bu bela bitmeden Müslümanlara bulaşacağını çok sanmıyorum)

"Hani kâfirler seni tutuklamak veya öldürmek, ya da (Mekke’den) çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kuruyorlar. Allah da tuzak kuruyordu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır." (Enfal 30)

Hükümetin düşünerek karar aldığını düşünmüyorum. Konu ( hep diyorum) israilnin güvenlik kaygısı. Ve değişen durumlarda ani strateji değişiklikleri sonucunda türkiyeye verilen talimatların yerine gelmesi. Ben bunu 2013 31 ocak tarihinde itibaren RTE üzerine kurulan baskının amacı ve baskıya dayanılamamasının sonucu olarak görüyorum. RTE pazarlığını kaybetti.1 haftaya kalmaz Türkiyeye para girişi haberlerini alırız gibime geliyor. ki bu da yahudi misyoneri s0r0s vasıtası ile oluyor.
Diğer adım ise suriyeye girecek yeni bir silahlı güç için psikolojik adım. Bu da çok olası görünüyor. Şu an Türkiyeden alınacak tepki test ediliyor da olabilir. Bu ihtimali önemsiyorum.
Ben terörist listesine alınışına aşırı sinirlendim. Ancak, bu aslında beraberinde müslüman kesimin silkelenmesi sonucunu da getirebilir.
İnşaallah .

F Çevrimdışı

furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
BpN2q5PCYAAJLjv.jpg

sormak lazim süriyedeki hizbulbaaz örğütünün neden terör örğütü listesine almaz bir dönem bir bakan hizbulşeytan dedi hatirlarmisiniz

BpJMp29IcAAyXhb.jpg:large

halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
..

onemli olan mustazaflarin listesinde teror listesinde olmamak yoksa masa basinda ulus devlet teroristlerinin dayattigi listelerin muslumanlarin katinda en ufak bir degeri yok. Muslumana Allah yeter o ne guzel vekildir. Ulus devletlere ve menfaatlerini ilah edinenlerden mahkemeyi kubra da davaciyiz. Mazlumlarin sesi olan ehli sunnetin yigit mucahidleriyle beraberiz, Allah onlarin yar ve yardimcisi olsun

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
suriye cihadi fesada ugrarsa ey tayyip ,receb,erdogan yahudiler senin torunlarini -erkeklerini kole ,kadinlarini shiksa olarak kullanacaklar.
suriye gitmemeli vallahi billahi.giderse cok zor gunler bekliyor bolge halkini
geri zekali amerikanin usagi

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
suriye cihadi fesada ugrarsa ey tayyip ,receb,erdogan yahudiler senin torunlarini -erkeklerini kole ,kadinlarini shiksa olarak kullanacaklar.
geri zekali
Bu inanıyorum ki hayıra vesile olacak. Bu millet daha ne kadar kafasını duvara vuracak bilmiyorum. Ama ümit ediyorum inşallah iyi şeylerin habercisi bu

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
ikinci fetih mi yaklasiyor diyorsun yani akhi ?
istanbulu islambol gormek isterim vallahi
akhi ayasofya namazına gittim cidden çok adam vardı vallahi enver el evlaki bir vaazında anlatıyor onemlı olan toplumun ileri gelenleri onlar ne derse alt taraf kabul eder bi şekilde diye kur'andan örnek vererek anlatıyor cahil falan ama bu halk hamurunda islam var inşallah şu yöneticiler bi islam dese çok şey değişcek hilafetimizi göreceğiz. Allah yardımcımız olsun bu topraklarda hala iş var insanlar helak olmuştur diyen helak olmuştur diye hadis var ya akhi ümitvar olmalıyız inşallah güzel şeyler olacak.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ikinci fetih mi yaklasiyor diyorsun yani akhi ?
istanbulu islambol gormek isterim vallahi
ya bilmiyorum . İnan belki 2-3 yıldır ha bugün ha yarın durumu var bende. bu olay yine bi kırılma noktası. ilginç bi şekilde gezinin yıldönümünde oluyor. bu tarihte de daha eski bi olayın tarihi denk geliyor diye bi haber okumuştum. Şimdi hatırlayamadım. 27 mayıs 1960 darbesi var. belki buydu . emin değilim. Yine emperyalistin sevdiği şey. olayları yıldönümlerine denk getirmek.

Daha önce 17 aralık türkiyenin 11 eylülü oldu diye bi yorumum olmuştu. Bugün alınan karar da aynı konuyu derinleştiren etkiye sahip. Ama sıcak tepkiler gelmedi. Bu ise kırılmanın habercisi. Anlık tepki gelmiyor ise , biraz düşünülmesi gerekiyor. Toplum tepki vermemeye başladı. Bu bardağın taşma noktasına geldiği ve dişini sıkan insanların çoğaldığı demek. Gerilim kontrollü olarak deşarj edilmez ise birikir.
Ve bir noktada patlar.

akhi ayasofya namazına gittim cidden çok adam vardı vallahi enver el evlaki bir vaazında anlatıyor onemlı olan toplumun ileri gelenleri onlar ne derse alt taraf kabul eder bi şekilde diye kur'andan örnek vererek anlatıyor cahil falan ama bu halk hamurunda islam var inşallah şu yöneticiler bi islam dese çok şey değişcek hilafetimizi göreceğiz. Allah yardımcımız olsun bu topraklarda hala iş var insanlar helak olmuştur diyen helak olmuştur diye hadis var ya akhi ümitvar olmalıyız inşallah güzel şeyler olacak.
Olacak inşallah. Ben diyorum dibi gördü ümmet. emin olun gelişmeler içinde bulunduğumuz günlerde acı verici şekilde oluyor. Ama ilerleyen zamanlarda aslında çok iyiye gidiş olduğunu da görebiliyoruz. Şimdi bu olaydan sonra insanlar Terörist nusra da kimmiş diycekler. Yahudinin misali ( yersiz ama , duruma uygun düşüyor) reklamın kötüsü olmaz. Nusra daha fazla tanınacak artık inşallah. Bi şekilde biçok kişi için yol kurana ulaşacak inşallah. Daha öncesinde olan olayların bu şekilde sonuçlarını gözlemlemiştim.

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
nusra teröristse şimdi esad mazlum halkı koruyan mücahid mi oluyor "erdoğan biliyoruz seversin sen esadı" da zaten bu ilk değil şaşırmadık da umarım hayırlara vesile olur kendi tuzaklarına düşerler... umarım bazıları taassubu bırakır da gerçekleri görür

111007-esed-erdogan.hlarge.jpg

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
evet. Hani diyolardı ya. Bu gelmezse chp gelir diye.
O gelse cesaret bile edemezdi böyle bir karar almaya.

Şimdi başka bi konu daha çıktı. Nusret terörist grubunda olunca, terörist ilan edilmeyenlere bizim şüphe ile yaklaşmamız mı gerekecek. Böyle bir ikilem de çıkıyor . İŞİD i terörist ilan etmişmiydi TC.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ben golan ve Misak olayına bağlıyorum. Bunun tepkileri çok olur. Ümmet osmanlının varisinden bu haberi alınca şoka girecek. Tarihi bir hata yapıldı

Biraz genis bir analiz kurdum kafamda aslında. Ama buraya yazmak icin biraz beklemeyi seciyorum.
Analizimin son cümleleri suraya geliyor. kaideyi tc ye karsi tahrik etmek ve turkiyede aktiflesmesinin/eylem yapmasının önünü acmak.

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ben golan ve Misak olayına bağlıyorum. Bunun tepkileri çok olur. Ümmet osmanlının varisinden bu haberi alınca şoka girecek. Tarihi bir hata yapıldı

Biraz genis bir analiz kurdum kafamda aslında. Ama buraya yazmak icin biraz beklemeyi seciyorum.
Analizimin son cümleleri suraya geliyor. kaideyi tc ye karsi tahrik etmek ve turkiyede aktiflesmesinin/eylem yapmasının önünü acmak.

akhi bu bolgede suriye irak(dicle firat olan yerlerde) baska ne gibi yeralti servetler var? petrol haric .

Üst Ana Sayfa Alt