A
Herkesin razi olucagi bi lider bekliceksen, cok beklersin.İnsanlar kendi cemaatlerini bütün müminlere dayatma hakkına sahip midir. ? 10 BİN kişilik bir kuvvetle insan kendini emirül müminin ilan edebilir mi? Ümmetin emiri olmak bu kadar basit mi? Ancak benim menhecim, benim mahkemem, benim kadrom demek ve kendi fikirlerini diğer islami fikirlerin üstünde görmek doğru mudur? Herkesin razı olacağı bir lidere kadar böyle bir lideri kabul etmeyeceklerini söylüyorlar ki doğru olan da budur. Yoksa ESED kafiri dururken, fitneye sürüklenmek içten bile değildir
Özellikle Ortadogudaki Cihad Hareketi baya büyüdü, basi bos kalmamasi lazim. Adamlarin Oturup anlasip bi Emir Secmeleri lazim yoksa öyle fitneler, münafiklar haric istemedigi halde yine olucak. Seytan ve ekibi bos durmuyor. Biri Devlet olma adina bi adim atmasi lazimdi. Alhamdulillah Abu Bakr Al Baghdadi bu adimi atti. Devletin adi da: "Sunlarin, bunlarin islam devleti degil" Sadece Islam Devleti, Herkese Kapi Acik in sha Allah.
@Muvahhid Mücahid:
Bi kac yil önce Zawahirinin de dedigi gibi, o zamanki adi ile Irak Islam Devleti öbür Cihadi gruplarin önünde duruyor, cünkü irak islam devleti khilafet devleti olma yönünde ilk adimlari atti alhamdulillah. Zawahiri o zamanda demisti. Öbür gruplar Devlete Biat etmesi lazim, tersi degil.