Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Nusret Cephesi Mucahidini Işid Tarafından Infaz Edildi!!!

F Çevrimdışı

furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Konuşmasına Kuran'daki 'Allah'a ve Resûlüne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri, yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut o yerden sürülmeleridir. Bu cezalar onlar için dünyadaki bir rezilliktir. Ahirette de onlara büyük bir azap vardır' ayeti ile başlayan IŞİD üyesinin sosyal medyada paylaşılan görüntülerinde Allah'ın bu dine, Allah'a, Peygamber'e ve müminlere düşmanlık edenin öldürülmesini emrettiği için ellerindeki esirleri öldürdüğünü savunduğu görülüyor.

İnfaz öncesinde yaptığı konuşmasında öldürülecek esirlerin işledikleri suçlara değinen IŞİD üyesi, onlardan birisinin Nusret Cephesi savaşçısı olduğunu belirterek tevbeye davet edildiği ancak bunu kabul etmediği için hükmünün öldürülmek olduğunu söylediği kaydedildi.

Irak Şam İslam Devleti IŞİD kendisinin İslam'ı temsil eden tek merci olduğuna, bu yüzden IŞİD üyesi olmayan herkesin tevbe ederek örgüte katılması gerektiğine, aksi halde 'hükmünün öldürülmek olduğuna' inanıyor.

İnfaz edilen diğer kişi hakkında açıklama yapan IŞİD üyesi, 'onun da Lut kavminin yaptığı (eşcinsellik) fiili gerçekleştirdiğini' söylüyor.

Videoyu izleyenler, Nusret Cephesi savaşçısı ile eşcinsellik yapan bir kişinin beraber infaz edilmesinin gelişigüzel olmadığı ve mesaj içerdiği görüşünde.

İnfazdan önce son cümlelerini sıralayan IŞİD'li: 'Allah'tan bizi din ve iman üzere sabit kılmasını dileriz. Bizi bu dine hizmet edenlerden kılmasını isteriz. Allah buyurur ki: Kısasta sizin için hayat vardır ey akıl sahipleri. Kısas, öldürmektir, bu insanlar için hayattır.Allah'a hamd olsun' dedi.

 
AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
Daha müslüman kanına doymadı mı bunlar, zaten yeterince düşmanımız varken nedir bu ? Sudan bahanelerle kendileri dışındakilerin canını ve malını helal sayıp müslüman kanına girmekle kimi birleştireceksin sen ? Aranızda hiç aklı başında biri yok mu?
 
Kuteybe Çevrimdışı

Kuteybe

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ulan kopekler muslumanin amaci Allaha itaati saglamak siz ise nefsinize itaat istiyorsunuz. Size itaat etmeyeni de Allaha isyan etmekle sucluyorsunuz. Kelimei sehadetin degeri gozunuzde bu kadar ufak mi?

Insallah infaz ettiginiz mucahidi rabbim cennetle mukafatlandirir. Cani ugruna haricilerden yuz cevirmekle sereflenmis ki ne mutlu ona
 
zindabad Çevrimdışı

zindabad

زينداباد
İslam-TR Üyesi
Şehadet , ha esedin eliyle gelmiş ha bu azgınların eliyle,ne farkeder ama ertelenen bir hesap günü var. Boynuzsuz koçun boynuzlu koçtan hakkını alacağı gün var.Bunlar bu tür görüntüleri kibirlenmek için yapıyorlar.Sahabeden tabiinden ,seleften zerrre kadar nasibini almamış bu rezillerin İnşaallah yine selefe tabi olanların eliyle nasıl bir inkılaba uğrayacaklarını yakında hep birlikte göreceğiz inşaallah. Beklenen gün gelecekse çekilen çile ecirdir..
 
E Çevrimdışı

Ensar Güney

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Yanlışım varsa cahilliğime bağışlayın akhi ama şu fitneler çıkmadan çok çok çok önce önlemler alınsaydı kötümü olurdu ya Allah için. İlk başlar Devlet kuruldu diye sevinmiştim sonra bi baktım hayal kırıklığı.
 
Üst Ana Sayfa Alt