Selamun aleykum ve rahmetullah
Biraz degısıklık olsun dıye uzun zamandan berı kafamda olan bır projemı anlatmak ıstıyorum.
Erkeklerın hemen hemen cogunda bu tarz bırsey yapma ıstegı vardır.
Benımde oyle cok kucukken dedelerımız tahtadan bızlere koyde bınsın dıye
Soyle bırsey yaparlardı bızde keyıfle dag bayır bınerdık. Bilenler bılır anıları gelmıstır gozlerının onune
Ve buyuduk ısler degıstı.
Kendımınde bır zaman heves ettıgım ve bana koy ıslerımde vede koyde saga sola gıderken yardımcı olacak bır arac dusundum.Köylerde malum patpat dedıklerı
Bu araclardan mevcut
Ama gerekse buyuk ve tehlıkelı olusu ve asırı ses cıkarması acısından oyle kullanamıyoruz.
ayrıca fıyatlarının pahalı olmasından dolayı da gercekten ınsana sıkıntı olusturuyor
Zamanla arastırarak kendımınde otomotiv sektorunde bulundugum ıcın soyle bırseyler buldum
El yapımı motorlu bır arazı aracı
Kısa bır arastırma yaparak detaylı bır sekılde forumda paylasacagım.
Bunların daha kucuk olanlarınıda cocuklarınızı sevındırmek uzere yapabılırsınız.
Ama sımdılık arastırıyorum.
Koyde vesaıre olanlar ıcın guzel bır kolaylık olacagı kanısıydayım
Eger site yonetımı ve Islam uzere bır sıkıntı yapacak bır ısse hem sıze danısma hemde ıstısare etmek maksadıyla bu konuyu acmıs bulunmaktayım
Uygun gorulurse eger
Detaylar zamanla eklenecektır.
Umuyorum musluman kardeslerıme bılhassa koyde olanlara faydası dokunur
Biraz degısıklık olsun dıye uzun zamandan berı kafamda olan bır projemı anlatmak ıstıyorum.
Erkeklerın hemen hemen cogunda bu tarz bırsey yapma ıstegı vardır.
Benımde oyle cok kucukken dedelerımız tahtadan bızlere koyde bınsın dıye
Soyle bırsey yaparlardı bızde keyıfle dag bayır bınerdık. Bilenler bılır anıları gelmıstır gozlerının onune
Ve buyuduk ısler degıstı.
Kendımınde bır zaman heves ettıgım ve bana koy ıslerımde vede koyde saga sola gıderken yardımcı olacak bır arac dusundum.Köylerde malum patpat dedıklerı
Bu araclardan mevcut
Ama gerekse buyuk ve tehlıkelı olusu ve asırı ses cıkarması acısından oyle kullanamıyoruz.
ayrıca fıyatlarının pahalı olmasından dolayı da gercekten ınsana sıkıntı olusturuyor
Zamanla arastırarak kendımınde otomotiv sektorunde bulundugum ıcın soyle bırseyler buldum
El yapımı motorlu bır arazı aracı
Kısa bır arastırma yaparak detaylı bır sekılde forumda paylasacagım.
Bunların daha kucuk olanlarınıda cocuklarınızı sevındırmek uzere yapabılırsınız.
Ama sımdılık arastırıyorum.
Koyde vesaıre olanlar ıcın guzel bır kolaylık olacagı kanısıydayım
Eger site yonetımı ve Islam uzere bır sıkıntı yapacak bır ısse hem sıze danısma hemde ıstısare etmek maksadıyla bu konuyu acmıs bulunmaktayım
Uygun gorulurse eger
Detaylar zamanla eklenecektır.
Umuyorum musluman kardeslerıme bılhassa koyde olanlara faydası dokunur