Ölüm bir hatırlatıcı mı bizim için? Ölüm deyince aklımıza ne geliyor?
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 16 Nis 2019 #1 Ölüm bir hatırlatıcı mı bizim için? Ölüm deyince aklımıza ne geliyor?
Çevrimdışı Ebu_musab Üye İslam-TR Üyesi 16 Nis 2019 #3 Kalben iman ettiklerimize yakinen şahit olacağımızın düşüncesi aklıma geliyor (korkutuyor)
Çevrimdışı M.S Aktif Üye İslam-TR Üyesi 16 Nis 2019 #4 Bilmiyorum ama bana rahatlık veriyor..(tabi hayr üzere bir ölüm)
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Nis 2019 #5 Müslüman bir kimse için güzel bir hediye gelıyor. Gercekten yaratılış amacına göre yaşayan bir insan için vaadedilen mutlu topraklara kavusmak geliyor. Dunyada yaşanan tum zorlukların bitişi;Rahat bir nefes huzurlu bır yaşam geliyor. Dahası Bizi yaratan kollayan koruyan bize ninet veren bize değer veren rabbimize kavusmak geliyor. Bir insan daha ne isteyebilirki. Heleki Şu zamanda Ölüm Mümine hediyedir.
Müslüman bir kimse için güzel bir hediye gelıyor. Gercekten yaratılış amacına göre yaşayan bir insan için vaadedilen mutlu topraklara kavusmak geliyor. Dunyada yaşanan tum zorlukların bitişi;Rahat bir nefes huzurlu bır yaşam geliyor. Dahası Bizi yaratan kollayan koruyan bize ninet veren bize değer veren rabbimize kavusmak geliyor. Bir insan daha ne isteyebilirki. Heleki Şu zamanda Ölüm Mümine hediyedir.
A Çevrimdışı Ademoqlu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Nis 2019 #6 Yarım kalan işler, yarım kalan ameller..
Çevrimdışı Ummu Aişe حسبنا الله ونعم الوكيل Site Emektarı 27 Nis 2019 #8 Bize verilen her günün, ne büyük nimet olduğu. "Bir günün daha var, hadi güzel bir şeyler için çabala.."
Bize verilen her günün, ne büyük nimet olduğu. "Bir günün daha var, hadi güzel bir şeyler için çabala.."
E Çevrimdışı Ebu SILA İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 27 Nis 2019 #9 Cennet, Cehennem, Hesap ve Mizan.
Çevrimdışı Bin Yusuf Aktif Üye İslam-TR Üyesi 6 Kas 2019 #12 Keşke onunla her iş olup bitseydi! (Sure No:69 Ayet No :27)
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 14 May 2023 #13 inanir misiniz bir sey yazamadim insanin aklina ayni anda bir suru sey gelmesi ama ifade edememesi