Yolcu, zavallı yolcu!..Tutmazlar seni burda, Tahtadan bir at ile gidersin öte yurda!..
H Çevrimdışı HAKAN55 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 10 Ara 2006 #1 Yolcu, zavallı yolcu!..Tutmazlar seni burda, Tahtadan bir at ile gidersin öte yurda!..
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 10 Ara 2006 #2 dünya bütün şaşaasıyla ahirete nisbeten zindan hükmündedir. zindan-ı dünyadan bostan-ı cinana göçmek bin can ile istenir bir meseledir...
dünya bütün şaşaasıyla ahirete nisbeten zindan hükmündedir. zindan-ı dünyadan bostan-ı cinana göçmek bin can ile istenir bir meseledir...
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 11 Ara 2006 #4 hdvmeb ' Alıntı: sabırsızlıkla o günü bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Maşallah..
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 11 Ara 2006 #6 Ben bekliyorum da...Hepsa verme korkusu..vs sebeplerden ........tam konuşmak istemiyorum...
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 11 Ara 2006 #10 HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR .... RABBİM GÜZEL ÖLÜMLER NASİP EDER HEPİMİZE İNŞAALLAH
T Çevrimdışı tas1 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 12 Ara 2006 #11 O ndan Geldik O na dönecez..... Akıbetimizi nasıl bilecez ..... Günahlarımızı nasıl silecez.... (paylaşım için saol)
O ndan Geldik O na dönecez..... Akıbetimizi nasıl bilecez ..... Günahlarımızı nasıl silecez.... (paylaşım için saol)