Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Ozgur.Suriye.Haber.Ajansi Facebook sayfasi kapatilmiş

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
401835_339482309488773_167741605_n.jpg


https://www.facebook.com/Ozgur.Suriye.Haber.Ajansi


Facebook sayfasi kapatilmiş. Organize şekilde sayfanın daha önce şikayet edildiği daha önceden biliniyordu.
Sayfanın tekrar açılması için başvuru yapılması istenmiş. Bence bunun yerine yeni bir sayfa açılmalı. Anlayan anladı
 
M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu sayfayı kapattırdılar.Yüklenin arkadaşlar.Aleviler çok bilinçli sayfaları kapattırıyor.Nusret cephesi sayfasına da girilmiyor ona da bir şey olmuş kesin.
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Maalesef şeriat isteyen laikliği kabul etmeyen herkes terörist cepheye sokuluyor.Bundan rejimin inanç ve fikrine aykırı siteler hep hedefe alınmaktadır.Nusra cephesi onlar için terörist kabul edildikten sonra,nusret cephesinin kuvvetlenmesi halinde bu isimin çocuklara bile verilmesinde ileride sakınca olabileceğini düşünüyorum.
 
halid.bin.velid Çevrimdışı

halid.bin.velid

Üyeliği İptal Edildi
Banned
fecbook bir duyuru yayınlamıştım birlik olalım ve sosyal aglardaki beşar esed taraftarın sayfalarını ve porngrafi sayfaları şikayet edelim kapatılsın porngrafi sayfalarda 10 şikayet olunca en genç 24 saat içinde kapatılıyor beşar esed taraftarın sistemlerinde 100 kişiden fazla olmak şartıyla ve sayfa beyeni almadıgı sürece kapatılıyor 48 saat te her zamanki gimi müslümanlar birlik olmayı bildi

böyle birlik olundugu sürece islam-tr kapatılır bizler birlik olmaktan korkar hale gelmişiz sözüm islam -tr ahilere degil sözüm genel dir
 
A Çevrimdışı

abdulmuktedir

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allahın laneti üzerlerine olsun kafirlerin adi köpekler onlar korkuyorlar birgün muslumanlar onlarında kellesini alacak diye şimdiden ufaktan ufaktan ellerinden geleni yapıyorlar.
 
Üst Ana Sayfa Alt