Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Özlü Sözler

G Çevrimdışı

Genç55

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yaptığın işte en iyisi olmaya çalışma. Her gün geçen o işte daha iyi olmaya çalış. Çünkü insanla başarı arasındaki en büyük engel insanın kendisidir.
 
G Çevrimdışı

Genç55

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Şimdi gözün varken yaş dök, ağzında dilin varken af dile.

Can her vakit bedende bulunmaz, dil daima ağızda dönmez.

Günahlarının özrünü şimdi dilemelisin, dilin söylemekten âciz kaldığı zaman değil.

Bu aziz dakikaların kıymetini bil, kuşsuz kafesin değeri yoktur.

“Ömrünü boş şeylerle geçirme. Fırsat ele az geçer.

Vakit ise keskin bir kılıçtır.”

Şâdi Şirâzî
 
G Çevrimdışı

Genç55

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Herkes biliyor, geminin su aldığını. Herkes biliyor, kaptanın yalan söylediğini. Ve herkes biliyor, zarların hileli olduğunu.

Leonard Cohen
 
G Çevrimdışı

Güllü Hilal

Üye
İslam-TR Üyesi
"ABD ve diğer Batılı liderler Bin Ladin’i dini bir mesele olarak değil de bir terör sorunu olarak tanımlayarak kendi halklarını yanıltmaktadır. Bunu yaparak onlar kendi dinleyenlerine Bin Ladin’in sıradan bir teröristten çok daha fazlası olduğunu, Allah’a ve Müslüman kardeşlerine olan sevgisinin kendisini motive ettiğini öne süren çok yetenekli bir Müslüman lider olduğunu anlatmada başarısızdır. Yine onlar Usame’nin Allah’ın indirdiği kanunlarla tarif edilen, Allah’ın elçisi Muhammed Peygamber tarafından açıklanan ve güçlendirilen kanunlara inanan bir tarzda hareket ettiğini dinleyenlerine aktarmada çuvallamaktadır. Bin Ladin 2001 Kasım’ında şöyle söyledi: "Bu savaş temelde dini bir savaştır." "Hiçbir koşul altında biz ve kâfirler arasındaki bu düşmanlığı unutmamalıyız. Bizim için, düşmanlık inanca dayanmaktadır."
Michael Scheuer
 
Üst Ana Sayfa Alt