Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Paris'te Şerefsiz Mizah Dergisine, İzzetli Baskın

Suraka Çevrimdışı

Suraka

Jihad today, Jannah tomorrow...
İslam-TR Üyesi
Allah razı olsun abi. adblock tan haberim varda edgeden haberim yoktu.
benim sorum şuydu: youtubede kanalima giriyorum tavsiye videolardan abonesi oldugum kişilerin videolarını göremiyorumdum.o tavsiye videoların nasıl gelmesini engelleyebiliriz düşüncesindeydim ama sanirim bunum çaresi yok. ama aboneliklerime tıklayınca sadece abone olduğum kişilerin videosu çıkıyor.
tavsiye videolar için ilgilenmiyorum diyiceksin zamanla artık daha düzgün videolar çıkıyor. Senin izlediğin videolara göre bu sefer oneride bulunuyor çoğunlukla
 
Muhammed087 Çevrimdışı

Muhammed087

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
58825.jpg


Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo belirsiz bir süre için yayınlarını durdurma kararı aldı.


Dergi yönetiminden yapılan açıklamada, derginin saldırı sonrası bazı düzenlemeler için bir süre çıkarılamayacağı duyuruldu.
Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo belirsiz bir süre için yayınlarını durdurma kararı aldı. Charlie Hebdo 7 Ocak'ta saldırıya uğramış ve dergi çalışanlarından 12 kişi ölmüştü.

Dergi yönetimi, Le Parisien gazetesine yaptığı açıklamada, Charlie Hebdo'nun saldırı sonrası bazı düzenlemeler için bir süre çıkarılamayacağı duyruldu. Derginin ne kadar süre ile yayına ara verdiği henüz belli değil.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre derginin genel yayın yönetmeni Gerard Biard, Charlie Hebdo'nun yayınlarına devam edeceğini belirtti.

haksozhaber
 
f471h Çevrimdışı

f471h

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Vay be çok sıcak ve büyük bir vaka idi. Rahmet, bereket, afiyet ve selam Allah yolunda ölen ve öldürenlerin üzerine olsun.
 
  • Dua et
Tepkiler: M.S
Hutve Çevrimdışı

Hutve

Cihadın farz oldğu yerde gözyaşı dğl ter dkmk grkr
İslam-TR Üyesi
Allahu Teala şehadetlerini kabul etsin. 7 yıl olmuş hâlâ anıyoruz çünkü kınamak, ağlamak adamların işi değildir, bize adamlığı gösterdiler... Subhanallah! Ne büyük bir amel, ne güzel bir son... Arşivleyen bu kardeşimizdende Allah razı olsun.

 
Üst Ana Sayfa Alt