İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberPkk Kâfirleri, Çeşitli Şehirlerde Sürüler Halinde Muslümalara Saldirıyor
Takvahaberden haber atmak istemiyorum ama güncel olduğu için Adana'da olan kardeş varsa açıklamalarını bekliyoruz... Yardımcı olmak veya en azından duyurmak için burada konu açıyorum...
Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili beldesinde PKK destekçileri selefilerin evlerini ateşe verdi ve dükkanlarına molotof attı. Selefilerin sessiz kalacağını sanan PKK yoğun direnişle karşılaştı.
Olay bugün(6 Ekim) akşam saatlerinde meydana geldi.
Seyhan'ın Küçükdikili beldesinde 21:00 sularında PKK'nın şehir yapılanması YDG-H teröristleri selefi müslümanların evlerini ateşe verip dükkanlarına molotof attı.
Daha önce de bölgede bir selefiyi linç eden PKK, bu defa sert bir direnişle karşılaştı.
Takva Haber'e ulaşan haber kaynakları, bölgede silahlı çatışma çıktığını ve PKK'lıların küçük bir grup selefi tarafından tarumar edildiğini bildirdi.
Bölgedeki hareketlilik şu dakikalar itibariyle devam ediyor.
(Güncellenecek)
* Yeni bilgi: PKK'lıların sokak aralarına kaçtığı bildirildi.
* Yeni bilgi: PKK'lıların yaralılarını hastaneye kaldırdığı ve selefilerden yaralanan olmadığı belirtildi.
* Yeni bilgi: Silah ve havai fişek kullanan PKK'lılara silah ve sopalarla karşılık verildi.
* Yeni bilgi: 500 selefinin an itibariyle bölgede olduğu bildirildi. Müslümanlar konvoylar halinde PKK'lılarla karşılaşmak için Küçükdikili'ye akın ediyor.
* Yeni bilgi: Çevik kuvvet olay başlattıktan 2 saat sonra bölgede barikat kurdu. İlk dakikalarda aranan polisin "kendi başınızın çaresine bakın" dediği iddia ediliyor.
* Yeni bilgi: Çevik kuvvetin gelmesiyle birlikte, beldede çoğunlukta olan PKK sempatizanları tekrar bir araya geldi.
* Yeni bilgi: Molotoflarla yakılan 3 dükkandaki yangın söndürüldü. Bölgedeki halkta terör örgütü PKK'ya tepki gösteriyor.
* Yeni bilgi: Çevik kuvvet olay yerine barikat kurdu. Gruplar dağılmamakta ısrarcı.
* Yeni bilgi: Diğer bölgelerden konvoylar halinde beldeye intikal eden selefilerin sayısı bine yaklaştı. İddilara göre PKK'lılar destekçi toplamaya çalışıyor.
* Yeni bilgi: Olay mahaline tomaların geldiği ve 4 yaralı PKK'lının hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildiriliyor.
* Yeni bilgi: Olaylar Seyhan'ın merkezine de sıçradı. Seyhan'ın Gülbahçesi mahallesi ve Kıbrıs caddesinde toplanan PKK'lılar Selefilerden tarafından dövüldü.
Adana,))
Benim orda çok cesur kardeşlerim var. Bine yakın.
PKK'lıların görmeye korktuğu. Kıbrıs caddesinde olaylar devam ediyor diye haber aldım. Küçükdikilide de çok kardeş var. Allah swt o kardeşlerimin destekçisidir.