tamam sen kendin kendini parçala o saman hangi parçanı ne için kullanacağımızıda söyle :cimcime2
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Haz 2008 #41 tamam sen kendin kendini parçala o saman hangi parçanı ne için kullanacağımızıda söyle :cimcime2
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 3 Haz 2008 #42 :anons parça pincik olmaz dedik duymuyonmu :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Haz 2008 #43 nıt nduyasım yok :hıh yahni olacaksın o zaman tek parça halinde
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 3 Haz 2008 #44 ben yahni olursam pulcetle senide götürürüm beraberimde ama :hıh
Çevrimiçi !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 3 Haz 2008 #45 siz burada tartışa durun ben yemeğimi çokdan yedim bile
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 3 Haz 2008 #46 iyide ahi daha pulcet yahnisi yiyecektik :huhuuhuu
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 3 Haz 2008 #47 !sLaM4eVeR ' Alıntı: siz burada tartışa durun ben yemeğimi çokdan yedim bile Genişletmek için tıkla ... ahi afiyet olsun......yalnız nereye kaçıyon :mücahit ... bulaşıkları kim yıkıyacak :huhuuhuu
!sLaM4eVeR ' Alıntı: siz burada tartışa durun ben yemeğimi çokdan yedim bile Genişletmek için tıkla ... ahi afiyet olsun......yalnız nereye kaçıyon :mücahit ... bulaşıkları kim yıkıyacak :huhuuhuu
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 3 Haz 2008 #51 elbette ben yıkamıyacam okadar zahmet et yemeği hazırla.....kurbanı oyala .... demi....ynok
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 3 Haz 2008 #52 kurbanda seni kandırsın. senide tencereye koysun... sonra kurban tencereden kaçsın... sonrada sen tencerede yalnız başına kalasın ynok
kurbanda seni kandırsın. senide tencereye koysun... sonra kurban tencereden kaçsın... sonrada sen tencerede yalnız başına kalasın ynok
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 3 Haz 2008 #53 nıt .... bak bikerem ..islam ahide yemiş .... :hıh
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 4 Haz 2008 #54 ossun. tencerede en son kalan sendin... ben yıkarım bulaşıkları :hıh
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 4 Haz 2008 #55 :kıskıs yakında senin külbastını yapacam ..yanınada çukutalıdeli pastası yapcam :kıskıs
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 4 Haz 2008 #56 şu pasta işini sevdim... nezaman yapıyoz ynok
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 4 Haz 2008 #57 sen bir kendine gel ...Yahni modundan çık bakarız :kıskıs
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 4 Haz 2008 #58 çukuta moduna geçtim bilem... bol fıstıklısından olsun ama tamammı ynok
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 4 Haz 2008 #59 tamam ...:anlaştık .....ama sana vermiyebiliriz....:kıskıs
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 4 Haz 2008 #60 farketmez... ben direk olayın içerisinde yer alıyorum :kıskıs