Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rabıta’yı Farz veya Vacip Gören Cübbeli

T Çevrimdışı

Turuncu

Üye
İslam-TR Üyesi
Birisi bu Allah tam başkasına yapılan ibadeti eleştirmiş Cübbeli tutup bunu dahi eleştiriyor. Kendi tarikat sapkınlıklarını İslam dininin emirleri gibi göstermeye çalışıyorlar.

Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi
Birisi bu Allah tam başkasına yapılan ibadeti eleştirmiş Cübbeli tutup bunu dahi eleştiriyor. Kendi tarikat sapkınlıklarını İslam dininin emirleri gibi göstermeye çalışıyorlar.

Kanka Cübbeli Ahmet dil ile niyet bidatdır diyor video var adam çok ama çok az konularda haklı ama Miraç kandiline niyet ederken şöyle bu namaza niyet ederken şöyle niyet edilir diyor. Cübbeli Ahmet müşriktir

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin

Turuncu kardeşim, Rabıtanın hükmü ne ki?

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Metanol alevi
İslam-TR Üyesi

Tasavvuf selefin yaptıklarına göre hareket etmez.

Kendisi bir şey yapar, seleften gelen rivayetleri ona uydurur

Tasavvuf selefin yaptıklarına göre hareket etmez.

Kendisi bir şey yapar, seleften gelen rivayetleri ona uydurur

Rabıtaya getirilmeye çalışılan delilleri incelerseniz gülersiniz. Allah hidayet versin ve şerlerinden ümmeti muhafaza etsin

Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi
Rabıtaya getirilmeye çalışılan delilleri incelerseniz gülersiniz. Allah hidayet versin ve şerlerinden ümmeti muhafaza etsin
Delilleri gördüğümde rabitanin yapılışını anlattıklarında gülüyorum:) bazı tarikatlarda Rabıta farklı ve normal Rabitadan çok saçma.

Bu arada akhi orucun kefareti hakkında yazdığım konudan yararlandınmı fikrini değiştirdin mi Benim yazdığım konudan yararlandiysan seviniirim

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Metanol alevi
İslam-TR Üyesi
Delilleri gördüğümde rabitanin yapılışını anlattıklarında gülüyorum:) bazı tarikatlarda Rabıta farklı ve normal Rabitadan çok saçma.

Bu arada akhi orucun kefareti hakkında yazdığım konudan yararlandınmı fikrini değiştirdin mi Benim yazdığım konudan yararlandiysan seviniirim

Elhamdulillah yazılarından istifade ettim. Oruç mevzuunda fikrimi değiştirdim mi onu ben de bilmiyorum ama biraz araştırmamda fayda var gibi. Mustafa ahi bazı bilgiler koydu ortaya

Üst Ana Sayfa Alt