Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rabıta’yı Farz veya Vacip Gören Cübbeli

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
İbrahim ethem hikayesi olması lazım. Allahu alem

Bu adamlar hakkında yalan menkıbeler de uydurulabilir. Belki gerçek hayatta da bunlar gibi müşriklerdi. Belki de düzgün adamlardı bunlara alet oldular bilemiyorum.

AbdulKadir i Geylani selefiydi ölü medetçiliğine falan karşıydı şimdi Geylaniden medet ummak falan anlatılıyor mesela. Onlara alet oldu onlar gibi olmadığı halde

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
"şeyh muridin kaç kere yatakda döndüğünü bilir" galerideki videoyu nasıl paylaşacağım anlatırmisiniz video varda bir tane
Vallahi ben de bilmiyorum ki. Bunlardaki sapıklıklara reddiye yapmak bir fıtrat delilidir. Şirke karşı olup sadece Allaha kul olmak fıtrat delilindendir. O yüzden bu gayeniz bile güzel bir şey abi

Bu adamlar hakkında yalan menkıbeler de uydurulabilir. Belki gerçek hayatta da bunlar gibi müşriklerdi. Belki de düzgün adamlardı bunlara alet oldular bilemiyorum.

AbdulKadir i Geylani selefiydi ölü medetçiliğine falan karşıydı şimdi Geylaniden medet ummak falan anlatılıyor mesela. Onlara alet oldu onlar gibi olmadığı halde
Yok ben ibrahim ethemi kötülemedim sadece onun adından söylenen hikayeyi dedim. İftirada şiiler ve sufiler yarışıyor. Kim yener acaba

Hızır aleyhisselam peygamberdi ama onu veli gibi göstermeye çalışıp onun kıssası üzerinden şeyhleri istediklerini yapabilir diyorlar. Şeyhin faize mi bulaştı? Sana haram ona helal. Şeyhin seni öldürmek mi istedi? Canın kendine haram ona helal. Şeyhe karşı çıkmanın hükmü nedir? Küçük şirk ya da büyük şirktir Allah büyük ihtimalle bağışlamaz. Ama peygamber şeriatına karşı çıkmanın hükmüne gelince sahabeye haram bize helal diyorlar. Utanmasalar peygamber de kötülüklere bulaştığında sahabe diz çöktü derler. Bu cahil millet ona bile inanır yaw

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Hızır aleyhisselam peygamberdi ama onu veli gibi göstermeye çalışıp onun kıssası üzerinden şeyhleri istediklerini yapabilir diyorlar. Şeyhin faize mi bulaştı? Sana haram ona helal. Şeyhin seni öldürmek mi istedi? Canın kendine haram ona helal. Şeyhe karşı çıkmanın hükmü nedir? Küçük şirk ya da büyük şirktir Allah büyük ihtimalle bağışlamaz. Ama peygamber şeriatına karşı çıkmanın hükmüne gelince sahabeye haram bize helal diyorlar. Utanmasalar peygamber de kötülüklere bulaştığında sahabe diz çöktü derler. Bu cahil millet ona bile inanır yaw

Hızır Aleyhisselam dünyada değil şuan. Dünyada olduğu falan da uydurma

Fewzan Çevrimdışı

Fewzan

Üye
İslam-TR Üyesi
Vallahi ben de bilmiyorum ki. Bunlardaki sapıklıklara reddiye yapmak bir fıtrat delilidir. Şirke karşı olup sadece Allaha kul olmak fıtrat delilindendir. O yüzden bu gayeniz bile güzel bir şey abi
Abdulkadir geyani alimdir.bakiyoruz Alimleri kendileri yüceltiyorlar.Onun hakkında yalan uyduruyorlar sonra işte hurafe, şirk,bidatları yaygınlaşması bunlar yüzünden

Üst Ana Sayfa Alt