Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rasulayn’da Ypg Ile Nusret Arasında Çatışması Başladı

islahhaber Çevrimdışı

islahhaber

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Rasulayn’da Ypg ile Nusret Arasında Çatışması Başladı | Islah haber islahhaber.net, islami haber, islami gündem, islam medya, ortadoğu haber, islami haberler, filistin haber, haber ve analiz,
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine yakın yerde bulunan Rasulaynda Nusret cephesi savaşçıları ile PYD’nin silahlı kanadı YPG güçleri arasında çatışma çıktı.
islahhaber.net Haber
Uzun zamansır sessizliğini koruyan bölgede bugun Suriye sınırında bulunan Rasulayn’da YPG ve Nusret Arasında Şiddetli Çatışmalar Başladı.
Ajansımıza aktarılan bilgilere göre Ypg güçlerine bağlı güçlerin, Nusret cephesine bağlı bir konvoya pusu attığı iddia ediliyor.
Pusu sonrasında çıkan çatışmada 14 nusret savaşçısının hayatını kaybettiği 1 Emirinde rehin alınarak Kobaniye götürüldüğü söyleniyor. Ypg güçlerininde çatışmalarda 8 askerini kaybettiği söyleniyor. Ypg tarafından rehin alınıp Kobaniye götürülen Nusret Emirin adının Ebu Muhammed Deyri olduğu ve hemen infaz edildiği gelen haberlerde yer alıyor.
Rasulayn kentinde çıkan olaylar sonrası seken kurşunlardan ceylanpınar’da 1 kişi yaralandığı söylenildi.
Gelişmeler geldikçe aktarılacaktır.
Kaynak: islahhaber.net
 
I Çevrimdışı

islam1987

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Irak Sam haberine göre Tal Abayda gecen günlerde 154 Ypg li ölmüs. Bu haber dogru mu?
 
Üst Ana Sayfa Alt