bir islam ulkesinin kurulmasi sadece muslumanlar icin degil tum dunya icin kurtulus olacak insallah. O zaman dunya ozledigi adalet ile yeniden tanisacak
Inan akhi yorumu yazdim sonra konu ile alakali oylesine dusunuyordum, aklima tanidigim bazi insanlar geldi diyorlardiki misirda mursi basa gecti halka islami dayadi oysa icinde islam olmayanlar vardi .. bende onlara diyordumki islamin baskisi gitti muslumanlara demokrasi baskisi geldi yani duzen ne olursa olsun karsi tarafa bir baski yapacaktir .. ama inanin musluman olmayanlara seriat bir baski gosterecekse BU DURUMDA BILE HAYIR VARDIR, neden en azindan bu baski sonucu gelen yeni nesillerde yada baskiya maruz kalanlar zaman icinde kendilerini islamin emniyeti icinde gorecek ve iclerinden islama girenler olacaktir, en azindan islam adildir,
bugun bir cok kisi bu devlette avukat yada kanunlar onunde magdurdur, ADAM ANLATIYOR SOYLE SOYLE OLMUS felanca yuzunden bir suru kayba ugramis ama kanunen diger adam hakliymis, yav nasil olur yuz kisi biliyorki sen haklisin ama kanunen digeri hakli nasil olur, diyorum. - iste bu size mustehak, cunki siz islamin seriatine yanasmiyorsunuz bile, oysa seriat mahkemesi Hem ALLAH swt nin bildigi hemde yuz kisinin bildigi dogru bir meselede hakki sahibine verir, zamanda kaybedip o zaman icinde en az yirmi yilda yaslanmassiniz,
akhi gercekten su an icinde yasadigimiz toplum adam gibi meseleyi ele alsalar, seriat dunya uzerinde huzur getirecek tek yontemdir, cunki beser bilmez ama yaratan rabbim her seyi bilendir,
ayrica ALLAH RESULU SAV min KILICINDE BILE RAHMET VARDIR.. bu sozun acilimi iman edenler, hak gunune inananlar icin bir anlam tasir birde meselenin bu yonu vardirki uzun uzun yazilmasi orneklendirilmesi lazimdir, lakin Allah swt en dogrusunu bilir iman etmeyen hak gunune yakinen inanmayanlar bu sozden anlamaz ..