Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet: %51,4 - Hayır: %48,6
Toplam Sandık: 174.456
Açılan Sandık: 170.072
Toplam Seçmen: 58.366.647
Kullanılan Oy Sayısı: 48.628.023
Katılım Oranı: %83,31
katılmıyorum başkanlık fikri tamamı ile turgut özal döneminde gülencilerin ortaya attığı bir fikirdir , şu anda yönetim şekli gülen ve onu yönlendirenlerin hizasına çekildi , tayyipin ise sadece nefsi besleniyor olacak. bakın milyonlarca mühürsüz zarfın kabulü söz konusu buna batıdan çıkacak ses sadece göstermelik olacak . 15 temmuzu kaybettiler ama başkanlık sistemini yerleştirdiler . şimdi sadece kandıracakları yeni bir kahraman türetmeye kaldı iş , sadece bir kişi yetiyor artık .
katılmıyorum başkanlık fikri tamamı ile turgut özal döneminde gülencilerin ortaya attığı bir fikirdir , şu anda yönetim şekli gülen ve onu yönlendirenlerin hizasına çekildi , tayyipin ise sadece nefsi besleniyor olacak. bakın milyonlarca mühürsüz zarfın kabulü söz konusu buna batıdan çıkacak ses sadece göstermelik olacak . 15 temmuzu kaybettiler ama başkanlık sistemini yerleştirdiler .
Hani diyorlardı ya ... Oy vermeyelim de CHP mi gelsin başa diye ...
Siddin sene başa gelemiyecek CHP'nin artık başa gelmesi yüzde 50 ihtimal ...
Belkide uyuyanların uyanması için bir yola girdik Allahualem. ..
Hani diyorlardı ya ... Oy vermeyelim de CHP mi gelsin başa diye ...
Siddin sene başa gelemiyecek CHP'nin artık başa gelmesi yüzde 50 ihtimal ...
Belkide uyuyanların uyanması için bir yola girdik Allahualem. ..
Tağutları tebrik etmek onları reddetmemek demek midir? Yani bi insan akpyi tekfir edip yine de tebrik edemez mi? Zaten o gruplar akpyi tekfir etmiyor ama onu hesaba katmadan sadece tebrik etmek tekfir sebebi midir?
Tağutları tebrik etmek onları reddetmemek demek midir? Yani bi insan akpyi tekfir edip yine de tebrik edemez mi? Zaten o gruplar akpyi tekfir etmiyor ama onu hesaba katmadan sadece tebrik etmek tekfir sebebi midir?
Tebrik ettiğin sebebe bağlı sen Allahın hükümlerinden başka hükümle yönetecek bi durumda tebrik ediyosan kafiri dost edinmişsindir zaten..ama ne bilim insanlara faydalı bişi yani hastane yol ws gibi bi durumda tebriğin bi sakıncası olmaz Allahu alem
Tebrik ettiğin sebebe bağlı sen Allahın hükümlerinden başka hükümle yönetecek bi durumda tebrik ediyosan kafiri dost edinmişsindir zaten..ama ne bilim insanlara faydalı bişi yani hastane yol ws gibi bi durumda tebriğin bi sakıncası olmaz Allahu alem