Resim İstek Hattı

hayalet Çevrimdışı

hayalet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
hocam egerki pc calisiiyorsa bu siyah gulun icerisine ALLAH , MUHAMMED (s.a.v.) LA ILAHE ILLALLAH yazisi Arabca olarak yazabilirmisiniz ve lutfen kimse cigdem kardesim gibi avateriimi calmasin ha yoksa yine degisirim :benkizgin :benkizgin :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :hahahaa :hahahaa :hahahaa

C Çevrimdışı

cigdem

Üye
İslam-TR Üyesi
hazal35 ' Alıntı:
hocam egerki pc calisiiyorsa bu siyah gulun icerisine ALLAH , MUHAMMED (s.a.v.) LA ILAHE ILLALLAH yazisi Arabca olarak yazabilirmisiniz ve lutfen kimse cigdem kardesim gibi avateriimi calmasin ha yoksa yine degisirim :benkizgin :benkizgin :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :hahahaa :hahahaa :hahahaa
Hazal kardeş deli kardeşin verdiği adresle yaptım bu çıktı bilmiyorumki başka resim koymayı. :cimcime3 Bilsem kendi resimlerimden birini koyucam zaten. :mısır

hayalet Çevrimdışı

hayalet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ÇİĞDEM ' Alıntı:
hazal35 ' Alıntı:
Hazal kardeş deli kardeşin verdiği adresle yaptım bu çıktı bilmiyorumki başka resim koymayı. :cimcime3 Bilsem kendi resimlerimden birini koyucam zaten. :mısır

cigdem kardesim daha :cimcime3 :agliyorum onemli degil artik benim avater degil o bi sorun yok :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :yale :yale :melek :melek :melek

hayalet Çevrimdışı

hayalet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
gorsel_ALLAH.jpg

f_59ro1m_084a995.gif

ne%20gül.jpg

x1pcjqddvowrkckjrz9atke8azmm6x.jpg

seni_seviyorum.JPG

logoo16rxde2.jpg

aa22duabebek5jg.jpg

G Çevrimdışı

ginger

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
enes kardeşim avatarın yakıo yahu...maşAllah eline sağlık antısıyonıst ahi...

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
bende avatar istiyorum acaba mümkün mü??

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
bilmemm.. :huhuuhuu (istek bana kalırsaaa.. :S )