İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaşaAllah abla ellerine sağlık, gerçekten güzel yapıyorsun.
Ben photoshopu kaldırdım. Kul hakkından korkuyorum, inşeAllah başka alternatifler bulunca bende devam ederim.
Teşekkür ederim ahi. Ben karışık programlardan pek anlamıyorum. İlk zamanlarda sadece Paint programını kullanıyordum zaten. Sonra sırf logo eklemek için ücretsiz bir program indirdim, Hornil style pix adı. Diğer kısımları için yine Paint'e devam ediyorum. Mesela yukarıdaki resim, besmele ve logo hariç tamamen Paint'le yapıldı.
Yazı için de ayrıca bir program indirdim ama henüz çözemedim. Bir gün onu da çözmek nasip olur inşallah.
"Ey iman edenler, hiç bir alış-verişin, hiç bir dostluğun ve hiç bir şefaatin olmadığı gün gelmezden evvel, size rızık olarak verdiklerimizden infak edin. Kâfirler, onlar zulmedenlerdir."