Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son zamanlarda iyi bir sıçrama yapıp dereceyi hakettik.Her üyenin bir sıçrama ve atalet dönemi var,bizde ataleti atıp,atılım dönemindeyiz.Umarım hızlı koşan yorulur misali olmaz.Yanlız bu gidişle 2020de ancak bağımlı olursun,haberin olsun.
Son zamanlarda iyi bir sıçrama yapıp dereceyi hakettik.Her üyenin bir sıçrama ve atalet dönemi var,bizde ataleti atıp,atılım dönemindeyiz.Umarım hızlı koşan yorulur misali olmaz.Yanlız bu gidişle 2020de ancak bağımlı olursun,haberin olsun.
Ben biraz asosyal sayılırım günlük hayatta, bunu forumda yenmeye çalışıyorum :ssrtcbya: pek mesaj yazmasamda her yazıyı okumaya çalışıyorum şaka bir yana 2,5 yıl olmuş üye olalı
Hayrlı olsun kardeşim.Rabbim hayrlı ve faydalı nice mesajlar nasib etsin. Rabbim birbirimizden istifade etmeyi nasib etsin,latife bir yana önemli olan bol mesaj yazmak değildir,önemli olan mesajın faydalısını ve hayrlısını yollamak.Az olsun ama faydalı olsun...