Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Ricciardone'den Inanılmaz Sözler

  • Konbuyu başlatan Ebu & Dücane
  • Başlangıç tarihi
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Operasyonun yapıldığı gün ABD'nin Ankara Büyükelçisi Büyükelçisi Francis Ricciardone'nin söylediği iddia edilen sözler konuşuluyor
Operasyonun başlamasının ardından 17 Aralık'ta bazı AB temsilcileriyle biraraya gelen Ricciardone'nin 'Halkbank'ın İran'la ilişkilerinin kesilmesini istedik. Dinlemediler. Bir imparatorluğun çöküşünü izliyorsunuz' dediği iddia edildi.

Yeni Şafak gazetesi haberi "Çek git bu ülkeden" manşetiyle duyurken, büyükelçinin Dışişleri Bakanlığı'na çağrılacağı yazıldı.

"BİR İMPARATORLUĞUN ÇÖKÜŞÜNÜ İZLİYORSUNUZ"

Gazetede yer alan habere göre, İran ve Irak'la ilişkilerde kilit öneme sahip Halkbank'a yönelik operasyon sonrası AB Büyükelçileri biraraya gelen Ricciardone'nin, 'Halkbank'ın İran'la ilişkilerinin kesilmesini istedik. Dinlemediler. Bir imparatorluğun çöküşünü izliyorsunuz' dediği ifade ediliyor.

RAHATSIZLIK İLETİLECEK İDDİASI

Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'le görüşüp duyulan rahatsızlığı ileteceği öğrenildi. Dışişleri Bakanlığı ve diplomasi çevrelerinde rahatsızlığa neden olan büyükelçinin 'istenmeyen adam' ilan edilebileceği belirtiliyor.

İRAN BOYUTUNU DİKKATLE İZLİYOR

Önceki gün CHP lideri Kemal Kılıçadaroğlu'nu Büyükelçilik binasına çağıran Ricciardone, 'İddialar ve soruşturmanın muhatabı olan kişilerin siyasi kimlikleri, gelişmeleri yakından izlenmesini gerektiriyor, izliyoruz. İddiaların İran ile ilgili boyutu da bizim için önemli' demişti.

OPERASYONA DESTEK VERMİŞTİ

Yolsuzluklarla mücadelenin demokrasiyi güçlendireceğini söyleyerek operasyona açıkça destek verdiklerini CHP aracılığıyla duyurmayı tercih eden Büyükelçi, 'Hükümet sorumluları dışarıda aramamalı, şeffaflık ilkesiyle iddiaların üzerine gitmeli. Gezi olaylarında olduğu gibi sorumluların dışarıda aranması gerçeklerin ortaya çıkmasını engeller' diye konuşmuştu.

OPERASYON GÜNLERİNDE BANKACILARLA TOPLANTI

İstanbul merkezli çok uluslu operasyon sürerken Amerikan Hazine Bakanlığı Terör ve Mali İstihbarattan Sorumlu Müsteşarı David Cohen'in İstanbul'a gelmesi dikkat çekti. Hiçbir hükümet yetkilisiyle görüşmeyen Cohen, Türkiye'deki bankaların müdürleriyle toplantı yaparak İran konusunda uyarılarda buldu. İsrail'e yakınlığı ile bilinen Cohen, banka temsilcilerine 'İran'a ambargo sürüyor. Para trafiğini gevşetmeyin' dedi. Cohen, Aktif Bank ve İş Bankası'nı İran ile ticari ilişkileri nedeniyle tehdit ederek, bu bankalara geri adım attırmıştı.

İnternethaber
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Doğru demiş , AKP hızla ANAP'laşacak soyguncuyu hırsızı partiden diye kollayan bir zihniyetin çökmemesi imkansızdır ,ne kadar zaman alır bilemem ama inşaAllah çabucak olur AMİN . Keseler dolsun koltuklar korunsun diye iktidar için daha fazla islam kullanılacaktır . Ama daha da kötüsü bu adam kendi saltanatı için büyük fitneler çıkarabilir .Operasyonu israil yaptı operasyonu mossad yaptı yok cia yok kgb ,, Sanırsınız ayakkabı kutularına parayıda bunlar koydu :) Adama sormazlar mı bunlara operasyon fırsatı vereceğine kendin hırsızlarına sahip çıkmayı kesip polisi savcıyı görevden almak yerine sonuna kadar üstlerine gideydin ya , ama işin ucu sayısı 6 yı bulan gemiciklere, Tayyipin bakkalcılık öldü açıklaması sonrası ortaya çıkan BİM ortaklığına dayanabilirdi. İyi oldu insanlardan kimi ile kimi defedilmeseymiş yeryüzünün düzeni kalmazmış ... Netice itibarı ile 1950 ABD dayatması demokrasinin mahsulu olan AKP haliyle domuz yağı içermekte ve bu yağ şu anda fışkırdı yiyecek olan yesin ben almayayım .
 
E Çevrimdışı

El Makdisi

Üyeliği İptal Edildi
Banned
COK BEKLERLER RABBIM BUYUKTUR AMENNA
Evet rabbimiz Allah büyüktür de, sizin bu ortak koştuklarınızın sahtekarlıkları ne kadar açık olsun istersiniz ki inanasınız, ağızlarıyla biz kafiriz demeden inanmayacakmısınız. Bu güruh islamdan evvela İSLAM bu güruhtan beridir, bu dine iftira atmayı bırakın, şirk işleyerek Allahın rızasını kazanmak istemek kadar aşağılanmak... izzetin sıfıra düştüğü bu coğrafyada normal artık Allah hidayet versin...
 
E Çevrimdışı

El Makdisi

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Bu milletin çok mazereti vardır, sorsan mazeretleri dökerler ardına Allah rahimdir gafurdur derler... O Allah öyle rahim öyle adaletlidir ki, Allahın tek bir ayetine riayetsizlik edeceğine görmezden geleceğine ölümü tercih edenler arasına "hükümde ortağım yoktur " dediği halde "ama rabbim (haşa) bu putlara tapmayalımda başımıza chp mi gelsin" diyenlerle aynı cennete koymaz Allahu alim... mazeretleri iyi gözden geçirin Rabbimiz Allah mazeret sevmez ve sizin mazeretlerinizi ben 2 dakikada red edebilecekken herşeyi hakkıyla bilen Allahı mı kandıracaksınız. Bir müslümanın vahiyden ayrı düşmesi düşünülemez, vahiyi görenin ise Allaha ve ahiret gününe inanıyorsa bu amelleri yapmaya eli varmaz... ................... son olarak CEHALET ATEŞTEN KORUYAN BİR KALKAN OLSAYDI, İLİM KANLI BİR HANÇER OLURDU. (Şeyhul İslam)
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Soruşturmada Ayakkabı kutusundan çıkan parayı ne yapacaktınız sorusuna verilen cevap :

İmam hatip yapacaktık.

Herifler hepten yüssüzlüğe sardılar !

Benim ayak 48 numara ,Faraziye Mossad dolaptaki ayyakabı kutularına para neyim koyarsa medrese yaparım diyebilir miyim ki ???
 
komite Çevrimdışı

komite

Üye
İslam-TR Üyesi
BENIM ANLAMDIM BİR NOKTA VAR BU DUNYA HERKESE YTR ARTAR BILE BU KAVGA NEY RABBIM O KADAR GUZLE YARATMISKİ HER SEYİ NEDEN ZARAR VERIYORLAR NEDEN SUKRETMIYORLAR FE EYNE TEZHEBUN
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt