SElamun Aleykum kardeşlerim... Hisnul müslim deki ruku duaları kısmında 2 yeni dua aldım..ben rukuya gittiğimde 'Allahım sana ruku ettim sana iman ettim' duasının ardından ' Rabbimiz olan Allahım Sana hamd ederek seni tüm noksanlıklardan tenzih ederim beni bağışla' duasınıda okuyabiliyormuyum. yoksa sadece bir tanesini okumak zorundamıyım.. DAha açık bir şekilde dua etmede sınır var mı ?
2. olarak.. Secde dualarından 'Rabbimiz olan Allahım Sana hamd ederek seni tüm noksanlıklardan tenzih ederim beni bağışla' Duanın sonundaki Allahumağfirli ifadesini çıkarıp yine secde dualarından olan Allahummağfirli Zembi Kulluh ifadesiyle dewam etip o duayı okuyabiliyormuyum. Bu yaptığım şey duayı tahrif oluyormu....
2. olarak.. Secde dualarından 'Rabbimiz olan Allahım Sana hamd ederek seni tüm noksanlıklardan tenzih ederim beni bağışla' Duanın sonundaki Allahumağfirli ifadesini çıkarıp yine secde dualarından olan Allahummağfirli Zembi Kulluh ifadesiyle dewam etip o duayı okuyabiliyormuyum. Bu yaptığım şey duayı tahrif oluyormu....