s.a bende yeniyim forum oldukça ilgimi çekti inş bundan sonra sık sık uğramaya çalışıcam
T Çevrimdışı turkuaz Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Nis 2006 #1 s.a bende yeniyim forum oldukça ilgimi çekti inş bundan sonra sık sık uğramaya çalışıcam
R Çevrimdışı rumeysa rabia Yeni Üye İslam-TR Üyesi 30 Haz 2006 #3 s.a ben de buraya yeni üye oldum.acaba sizin adınız yalnış anlamazsanız şule mi ben rumeysa rabia
G Çevrimdışı gezgin Üye İslam-TR Üyesi 30 Haz 2006 #4 tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah memnun kalırsınız ve birbirimizden güzel bilgiler öğrenip paylaşırız Allah a emanet olun
tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah memnun kalırsınız ve birbirimizden güzel bilgiler öğrenip paylaşırız Allah a emanet olun
H Çevrimdışı hasna Üye İslam-TR Üyesi 30 Haz 2006 #5 selamun aleyküm arkadaşlar ben de bu forma yeni üye oldum çok hoşuma gidiyor buradki bilgiler emeği geçen herkesten Allah razı olsun inş..
selamun aleyküm arkadaşlar ben de bu forma yeni üye oldum çok hoşuma gidiyor buradki bilgiler emeği geçen herkesten Allah razı olsun inş..