Resim Şah-ı Nakşibend: Allah'ın Dinini İnkar Ettim

Ahıskalı Çevrimdışı

Ahıskalı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Tarikatçıların ulu piri ''Şah-ı Nakşibend'' Allah'a ulaşmak yolunda İslamın ve İmanın kurtulunması gereken bir masiva olduğunu belirtiyor ve diyor ki;''Allah'ın dininin kafiri oldum ve bu konuda küfür vaciptir''Sofiler uyanmasın diye tercümede ''örttüm'' diye çevirmişler ​

content (1).png
content.png

hadaikul-verdiyye-diger-semerkand-yayinlari-abdulmecid-hani-1004711-65-O.jpg
G3z7iVSWIAE44sz.jpg

Ebu Lihye Çevrimdışı

Ebu Lihye

‎لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
Yani tarikatler din dışı mı?
Tarikatlar din dışı değil. Tarikatlar Allah'a yakınlaşmak için bir yol ve metot olarak kurulan yapıdır. Ama bu tarikatların, tasavvufların bazıları bid’atçı olup çok yanlış sözler yanlış yollar tutarlar insanları kandırırlar yollarından sabtırırlar. Müslim olan dinini öğrenir Kuran ve sünnet üzere hayat sürmeye çabalar. Siyer dersleri yapın, bol bol tefsir dinleyin okuyun alemlerin rabbi olan Allah'a çokca dua edin ayaklarımızı islam üzere sabit kılsın. Bilip bilmediğimiz tüm tağutlardan bizleri korusun onların oyunlarını bizlere anlamayı nasip etsin. Allahumme amin.

Son düzenleme:
Coolumsu Çevrimdışı

Coolumsu

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Adam kendisi ne olduğunu ifade etmiş.. İnsanlar nankörlüklerini sunarken bu kadar fütürsuzcular iken biz bunların sapkın olduğunu söyleyince sırf izinden gidenler var diye kötü mü olacağız?

Müslümanlar müminler gerçekleri söylerken en az bu insanlar kadar cesur olmalıdır..