eL_Muhacir İlimsiz mucahid katil,cihadsız alim belam olur. Frm. Yöneticisi 14 Eyl 2022 #23 Nesîbe Lena' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 29909 Genişletmek için tıkla ... Uhti bizim said abi yaşıyor mu ya ?
Nesîbe Lena' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 29909 Genişletmek için tıkla ... Uhti bizim said abi yaşıyor mu ya ?
Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 14 Eyl 2022 #24 eL_Muhacir' Alıntı: Uhti bizim said abi yaşıyor mu ya ? Genişletmek için tıkla ... Güzel kardeşim iyiki sayfayı güncellenmişsin ben ilk kez rastladım bu sayfaya, MaşaAllah çok faydalı alıntılar olmuş. Sözlerin sahibini de paylaşanı da hatta okuyanları da Allah hayırla mükafatlandırsın (amin)
eL_Muhacir' Alıntı: Uhti bizim said abi yaşıyor mu ya ? Genişletmek için tıkla ... Güzel kardeşim iyiki sayfayı güncellenmişsin ben ilk kez rastladım bu sayfaya, MaşaAllah çok faydalı alıntılar olmuş. Sözlerin sahibini de paylaşanı da hatta okuyanları da Allah hayırla mükafatlandırsın (amin)
Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" Süper Moderatör 15 Eyl 2022 #25 eL_Muhacir' Alıntı: Uhti bizim said abi yaşıyor mu ya ? Genişletmek için tıkla ... Instagramdan takip ediyorum kendisini abi, orada aktif maşallah
eL_Muhacir' Alıntı: Uhti bizim said abi yaşıyor mu ya ? Genişletmek için tıkla ... Instagramdan takip ediyorum kendisini abi, orada aktif maşallah