bende beğenmiyorum bu şahsiyeti. bilgisiz. atatürkü sevmiyorum demiş iyi de ingilizler olsa daha iyi de demiş biri. benim için bişey ifade etmiyo açıkçası. başını bağlayıp içini unutan biri bana göre
Atatürkü sevince mi bilgili olunuyor?
Ataputun kendi ağzından sözlerinden İslama küfr ettiğini ve inanmayıp aşağıladığını görmedin mi?
Yoksa Tesettürünü terk etmediği için mi bilgisiz diyorsun?
Videodaki Yazıyı tam manasıyla okuyup, yaşanılanları ve demek istediklerini tefekkür edersen çektiklerini ve olayın mahiyetini tam olarak anlayacaksındır .
(Bu videoyu izeleyebilen tüm kardeşler bu videodaki mektubun yazılarını kaçırmasın okusunlar)
Konuyu çarpıtıp samanyolu Tv nin Ergenekonun fahişesi olan Fadime Şahin ile kıyaslayıp bu da onun gibi imasıyla yan yana resimlerini ve Fadime Şahinin Müslüm Gündüzün evinde sözde basılma videosuyla birlikte yayınlanmasındaki Müslümanlığı (!) anlıyabiliyor ve içine sindirebiliyormusun?
Laiklerin , Ataputun yerine İngilizler olsa fark etmezdi , daha iyiydi söylemine gelince.
Bu üzürne düşünülmesi gereken bir meseledir.
Zira Peygamber ve sahabeler iki kötünün
(kafirin) savaşmasında kitapsız laik , mecusi müşriklere karşı ehli kitab olan hırıstiyanların yenmesini arzulamış , ve neticede sevinmişlerdir.
- Onlar, sadece bu dünya hayatının dış yüzünü bilirler. Ahiretten ise onlar hep gafildirler. (Rum suresi 7. ayet)
Bu sonuç Hırıstiyanların cehennemlik olmalarını değiştirmeyecektir. Aynı zamanda müslümanların dostudur anlamı da çıkmayacaktır. Çünkü ik kötünün birbiriyle savaşmasında Allah ve ahiret inancı olması dolayısıyla biri diğierinden
(cehennemdeki üst derece) tercih ediliş sebebiyledir.
- İman edenlere karşı düşmanlık yönünden insanların en şiddetlisi olarak yahudileri ve Allah'a ortak koşanları bulursun. Ve yine iman edenlere sevgi bakımından en yakın olarak da: "Biz hıristiyanlarız" diyenleri bulursun. Çünkü onların içlerinde keşişler ve rahipler vardır. Ve onlar büyüklük taslamazlar. (Maide 82)
Avrupadaki müslümanlar ,
(şuurlu olmayanların bile büyük çoğunluğu) düşmanın kimlikteki ve asıl dininin ve adının farklı -kafir olması sebebiyle azınlık pisikolojisindeler ve az da olsalar her hengibir karalamada, İslami değerlere karşı ortak harekete geçip İslamı savunabilmekteler.
Ama bugün 75 milyonun ve yönetimin müslüman olduğu zannedilen Türkiyede ise Maykılın yapacağını mikaile ya da Hans'ın yapacağını Hasana yaptırınca insanlar müslüman olduğu için ses çıkarmayıp o küfür kanunlarını savunup benimseyebilmektedirler.
Bu maksatla İslamın gelişi , islami cemaatin hareketi ve az da olunsa tağuti düzenlere karşı bilinçlenip hareket etmek idarenin Net kafirlerin elinde olmasıyla daha hızlı ve insanlara tebliğde kolay olmaktadır.
İnsanlara islamı tebliğe başladığımızda bilinçsiz halk; ülkeyi , tağuti düzenleri , kurucularını ve yılmaz bekçilerinin sakallı , kimlikte müslüman yazıyor olmaları , konuşurken hadi Allahaısmarladık sözleri önümüze sürülmektedir.
Netice olarak mektupta denilmek istenenleri konu olarak onaylıyor, karalayanları da tel'in ediyorum.