Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Sedyedeki Suriyeliye Saldırdırdılar

Ö Çevrimdışı

Ömer Hattab

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Çatışmadan dolayı YPG nin kullandığı kanas mermileri Ceylanpınarda yaşayan kürt vatandaş Ahmet Gündüz'ün (16) başına isabet etti hastaneye kaldırılan Ahmet'in durumu ciddi. Ahmet gündüz'ünakrabaları hastane avlusunda toplanmaya başladı.

Tam o esnada çatışmadan dolayı yaralanan Nusret Cephesi mensubu Ceylanpınar Devlet Hastanesine getirildi.

Daha öncede YPG ile Özgür Ordu ile arasında çıkan çatışmada YPG ye destek veren ilçedeki kürt halkı bu olayıbahane ederek yaralı Nusret Cephesi mensubuna sedyede saldırdılar.


(Özgür Suriye Haber Ajansı)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
İslama ve mücahidlerine saldırmak için her fırsatı kullanan bu vahşileri Allah ıslah etsin ve müstehak olduklarını versin.Zor durumda olan Mücahid kardeşlerimize de Allahtan şifa sabır ve metanet dileriz..Gücümüzün yetiremeyeceğimiz bütün zalimlerden öcümüzü alsın.İslam yolunda ayaklarımızı sabit kılsın.Amin.
 
F Çevrimdışı

free.islam

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Pyd : sosyalist ,tağut, ataist, zındık, kafir bir gruptur ve yıllarca esad'ın desteği ile suriyede kalmışlar şimdide mucahitlerle savaşıyorlar pislik köpekler . Barzani(ırakta) ve OSÖ gibi abd nin desteği ile suriyede kalmayı pılanlıyorlar. Cihad eden mücahitlerimiz Allah'ın yardımı ile hepsini çehennemin dibine yollayacak İnşalla hu Teala
 
Üst Ana Sayfa Alt