Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Sehid Seyh Abdullah Er-Rasud

S Çevrimdışı

selefi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Seyh Abdullah Er-Rasud'a Suud Hukumeti Muftuluk Teklifinde Bulundu Fakat Seyh Bu Teklifi Kabul Etmedi. Seyhimizin Muctehid Derecesine Ulasan Ilmi Vardi. El-Kaide'nin Muhammed Sallallahu Aleyhi VeSellem'in Topraklarini Mudafaa Etmek Icin Seferber Olduklarinda Mucahidlerin Yanlarinda Yer Aldi. Suud Hukumeti Tarafindan Hazirlanan En Cok Arananlar Listesinde Seyh'in de Ismi Geciyordu...

Tahminen 2004 Yilinda Sehid Seyh Ebu Mus'ab Ez-Zerkavi Tarafindan Irak'ta Cihad Etmek Icin Davet Edildi. Bu Davete Icabet Ederek Gizlice Suudi Amerika (Arabistan)'dan Irak'a Hicret Etti. Mucahidlerin Ilim Seviyelerinin Yukselmesinde Onemli Rol Ustlendi.

2005 Yilinda Amerikan Ordusu Irak'in El-Kaim Sehrine Buyuk Bir Askeri Harekat Baslatti. Seyh Abdullah Er-Rasud (r.h.) Bu Kufur Ordusuna Diger Mucahidler Ile Birlikte Karsi Durdu. Oyle ki Amerikan Ordusu Bu Sehre Yerden Giremedi. Mucahidler Cok Basarili Savunma Gerceklestirdiler. Sonrasinda Amerikan Ucaklari Sehri Bombaladi. Bu Bombalama Sirasinda Degerli Seyhimiz Abdullah Er-Rasud Rabbine Kavustu. Seyhin Sehadetini Bizzat Sehid Ebu Mus'ab Ez-Zerkavi (r.h.) Bildirdi. Allah'tan Onun Sehadetini Kabul Etmesini Diliyoruz...
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Allah seyhin sehadetini kabul buyursun konusmasindan en cok etkilendiklerimin basinda gelirler.Rabbim ondan daha ilimli ve is yapanlari nasip etsin.
 
Üst Ana Sayfa Alt