Irkiciliktir bu. Kürtistan diyorsun. Milliyetcilikten etnik irkciligami soyundun. Veya Kürt Milliyetciligine. Öyle bi hava verdin. Umarim ben herseyi yanlis kavramisimdir.
Biz Pkk dan bahsediyorduk sanirim. Benmiyim yine yanlis olan anlamadim. Pkk ne islam devleti ne.
Yillar önce türk milliyetcisiydim diyorsun, pkk dan bi habersin? Bu nasil celiski. Pkk nin ne oldugunu ögretmemis mi sana milliyetci reisler felan. Marksin zurnacilari. Rus kuklalari. Bel´amlar...kahr olasilar ! Igrenc varliklar. Varliklari yok olsun.
Bunlara deginsek.
Anladik Tc yi. Cok iyigi biliyoruz. Islam devleti degil. Yani bunu kime sorsan bilir. Tekrarlamana gerek yok.
Önümüze bakalim. Arkadan vuranlari indirmeliki önümüze bakabilelim, yolumuza devam edebilelim. Cercevemizi cizebilelim.Ilk etapta Ümmetin cercevesini cizmek isteyen firavunlara karsi bas kaldirmaliyiz.
Sonra burda ahkam kesme lütfen. Tarih nedir bilirmisin?
Tarihi gecelim...daha son zamanlarda olanlara göz atsak.
Irak´ta milyonlarca müslüman niye katledildi. Kizlarin irzina niye girildi acaba. Ümmetin cografyasi niye kan-revan icinde? Suriyede olup biteni takip et lütfen...Erbil ´de yürütülen siyaseti.
Hersey Komünist Kürtistan icin...Eyvallah diyip gecen insan kiblesini Washingtona cevirmistir.
Hatirliyalim... Allah svt rizasi icin. Ehli Hak olalim. Hakikati savunalim.
"Hic akletmezmisiniz" ... Anlasilan etmiyoruz ... ki bu haldeyiz.
Dolayisiyla...Kürtlerin icinde de mü´min vardir, muhsin olani vardir, muvahhid olani vardir. Ammavelakin kafiride vardir, münafigida vardir, küfürbazida vardir. Türklerde oldugu gibi. Araplarda oldugu gibi.
" Kürtler Kürdistan Islam Devletini kurup Allah SWT'nin seriati ile hükmederler ve temiz bir akide üzere olurlarsa hepimize o saflarda savasmak vacip olur."
Bakiyorumda cok rahatsin. Sözde "Kürtistan Islam devleti" kurulduktan sonra savasmayi vacip kiliyorsun
"islam devleti" yok iken onu var eden yigitler kimler olacak... Bir soru...ve cevabi bulunamadigi icin Ümmetin en büyük sorunu oldu.
Rahatlik icimizde, disimizda. Hayal edelim Islam devletini. Hemde onu bir etnik irka bagliyalim. Sonra baska bi irka karsi savasalim.
Abes diilmi
wAllahuA´lem.