Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arabanızda nasheed-lerin çalması için öncelikle aracınızın hangi formatı okuduğunu bilmeniz lazım. mp3 olarak yazacaksanız Cd ye en düşük hızda ve veri cd'si olarak yazmanız gerekiyor.
arabanızda nasheed-lerin çalması için öncelikle aracınızın hangi formatı okuduğunu bilmeniz lazım. mp3 olarak yazacaksanız Cd ye en düşük hızda ve veri cd'si olarak yazmanız gerekiyor.
neşid arşiv konuları da açmıştım bi ara. forumu biraz kurcala bakalım.
Radyoya eklenenler ve foruma açtığım o konudakileri toplasan 2-3 bine yakın neşid vardır tahminimce
Allah iyiligini versin akhim Sivasi gözümde büyüttügüm yok sadece 18 senedir gavur topraklarinda yasadigimdan dolayi çok özledim, burdaki türkler her sene tatile gittiler biz en son gideli 12 sene oldu insanlik iste özlüyor memleketini
Allah iyiligini versin akhim Sivasi gözümde büyüttügüm yok sadece 18 senedir gavur topraklarinda yasadigimdan dolayi çok özledim, burdaki türkler her sene tatile gittiler biz en son gideli 12 sene oldu insanlik iste özlüyor memleketini
Buralarda Gavur toprağı yav Ne farkeder... Biz Müslümanlar için Tüm topraklar bizimdir. Aynı şekilde Küfür ile yönetilen devletlerde aynıdır. Bizim için İran Türkiye Suud Almanya Abd bir şey ifade etmemelidir.
Bir anektod paylaşayım:
Bir Abimiz Suriye sınırını bir kafile ile beraber geçmektedir. (Hicret etmektedirler) Yanında da Avusturyalı başka bir Müslüman vardır. Türkiye Suriye sınırının bir kısmı (ayn al arab gibi) tren yolu ile sınır kabul edilmiştir.
Kafile tren yolunu geçerken Avusturyalı sınıra bakarak "işte bu şirk" demiş..."
Anlaşılmamış olabilir, yani demek istiyor ki bu çizgiler hep palavra. Allahın Yeryüzünü kim sahipleniyorda parselliyor.
Uçağa bindin zaman görüyorsun hakikaten çizgiler sınırlar ulus mantıklar hepsi o boş dünyada günü birlik ideolojiler...
Dediklerine aynen katiliyorum ama bilmedigin seylerde var, babamin hastaligi, fransada kaldigimiz yer en berbat yerlerden biriydi, çok mücadele ettik, en azindan orada akrabalarimiz var önce Allah sonra onlara güveniyoruz ama su kesindirki Biz müslümanlar için tüm topraklar bizimdir