Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen mesajda yazdığı gibi siz Kur'an ve Sünnetten Soru Cevap kısmına sorunuzu sormuşsunuz sonra başka bir yerde tekrar sormuşsunuz. 2. sorduğunuz silinmiş. 1. sorunuz herkese sunulması için onaydan geçmesi gerekiyor. Kur'an ve Sünnetten Soru Cevap kısmı normalden daha uzun sürebiliyor çünkü orada Abdulmuizz hoca cevaplıyor soruları. Yapmanız gereken şey beklemek...
Es selamün aleyküm rahmetullahu berekatuhu ben site katkı sağlamak istiyorum ben elimde İslam akaid 830 soru ve cevap kitabı var ben bunu pdf çevirip pdf paylaşsam katkı sağlamış olur muyum herkesin yararlanmasını istiyorum kitap polen
Acaba sorduğum soru nerede görünür bende bişey görünmüyor sadece soru işareti var daha önce sorduğum soru ben niye göremiyorum kendi ismimi aratıyorum çıkmıyor namazla ilgili sorduğum soru
Acaba sorduğum soru nerede görünür bende bişey görünmüyor sadece soru işareti var daha önce sorduğum soru ben niye göremiyorum kendi ismimi aratıyorum çıkmıyor namazla ilgili sorduğum soru
Ben siteyi anlayabilmek için çok fazla yerlere girdim amacım durmadam sormak değil sadece isteğim namazla ilgili sorunum vardi fida vitir namazla ilgili seyi okudum anlayamadım için soru sordum bide sadece Abdülaziz fida yazmak istedim herkesden çok özür dilerim Abdülaziz sendende özür dilerim şimdi de özel mesaj çalışmıyor size sorun yaşattıysam özür dilerim
Ben siteyi anlayabilmek için çok fazla yerlere girdim amacım durmadam sormak değil sadece isteğim namazla ilgili sorunum vardi fida vitir namazla ilgili seyi okudum anlayamadım için soru sordum bide sadece Abdülaziz fida yazmak istedim herkesden çok özür dilerim Abdülaziz sendende özür dilerim şimdi de özel mesaj çalışmıyor size sorun yaşattıysam özür dilerim
Özel mesaj yeni üyelere açık değildir zaten. 23 mesaj göndermeniz gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Ama ilk geldiğiniz zamanlar açık oluyor bir süreliğine (nedendir bilmiyorum).